Sebastian și-a stăpânit cu greu lacrimile și este copleșit de situația cu Roberta din casă. „De cine mi-a fost drag mult în viața asta n-am avut parte.”

Sebastian și-a stăpânit cu greu lacrimile și este copleșit de situația cu Roberta din casă. „De cine mi-a fost drag mult în viața asta n-am avut parte.”
Sebastian și-a stăpânit cu greu lacrimile și este copleșit de situația cu Roberta din casă. „De cine mi-a fost drag mult în viața asta n-am avut parte.”

Roberta a ieșit în lacrimi din casă, iar Sebastian e copleșit de cele întâmplate cu ea.

Sebastian a intrat în Casa Iubirii pentru a o cunoaște pe Roberta, însă în momentul în care a ajuns în casă, și-a dat seama că relația dintre ea și fete nu este una tocmai bună. Roberta ai ieșit în timpul emisiunii plângând, iar Sebastian a reușit cu greu să își  stăpânească lacrimile în situația în care a văzut-o pe cea la care ține.

Sebastian: Eu am vrut să rezum faptul că de cine mi-a fost drag mult în viața asta n-am avut parte.

Andreea Mantea: Dar a pățit ceva?

Sebastian: Nu a pățit nimic, dar efectiv văd chestia asta așa, că e încolțită de peste tot.

Andreea Mantea: Sebastian, tu ai intrat aici în această casă într-un moment în care ea nu se înțelegea bine cu fetele, nici ea cu ele, nici fetele cu ea.

Dacă fetele au ajuns să nu se mai înțeleagă cu ea, n-au ajuns să nu se mai înțeleagă cu ea din nimic.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Sebastian: Am înțeles chestia asta că nu sunt bătut în cap, vă dați seama că am realizat niște lucruri.

Andreea Mantea a încercat să îi explice motivul pentru care fetele nu se înțeleg

Citește și: Fetele din Casa Iubirii discută despre nepotrivirea dintre Bianca și Bogdan: „Eu o văd pe Bianca altfel. O văd lângă un bărbat martur.”

Roberta
Roberta[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Robi și Virginia, din nou în Camera Roșie. Ce au avut cei doi foști parteneri să își spună? "Mă vrei înapoi sau...?”

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Andreea Mantea a încercat să explice faptul că ceea ce s-a întâmplat între fete nu a pornit de nicăieri și că ele înainte erau chiar prietene foarte bune și nu făceau nimic una fără cealaltă, se îmbrăcau la fel și stătea tot timpul în aceeași cameră. Prezentatoarea TV a încerca să-i spună că nu s-a ajuns aici din nimic, iar  Sebastian a adăugat și el că a realizat aceste lucruri.

Andreea Mantea a mai ținut să spună că în momentul în care două persoane au plăcut același băiat, a început și conflictul și i-a sugerat să se uită la edițiile anterioare pentru a înțelege ce s-a întâmplat.

Andreea Mantea: Te duci acasă și te uiți la ediții, în spate și vezi ce a fost ca să înțelegi ce a fost. Ele au fost foarte bune prietene, Sebastian, foarte bune prietene.

Se îmbrăcau la fel. Unde era una, era și cealaltă. Stăteau amândouă în cameră și nu că se înțelegeau bine, foarte bine, dar pentru că au plăcut amândouă același băiat...

Andreea Mantea
Andreea Mantea[Sursa foto: Captură Video]Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Fetele din Casa Iubirii discută despre nepotrivirea dintre Bianca și Bogdan: „Eu o văd pe Bianca altfel. O văd lângă un bărbat martur.”

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Momente de coşmar pentru festivalierii Electric Castle 2024: "Ne mișcăm foarte greu". Ce dificultăţi au întâmpinat

Cum l-a cunoscut Anamaria Prodan pe Ronald Gavril și care au fost reacțiile când cei doi și-au afișat relația. “Eu cred foarte mult în destin.”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies