Sebastian Chitoşcă a fost nominalizat la Survivor România - 25 iunie 2021. Ce poţi vizita în Republica Domicană


Survivor România 2021 - 25 iunie 2021. Cine a câştigat jocul de imunitate al emisiunii fenomen vineri 25.06.2021


In articol:

Ediţia emisiunii Survivor România difuzată în data de 25 iunie 2021 a prezentat primul joc de imunitate al săptămânii, după ce joi a fost jocul de recompensă.

În echipa Faimoşilor au mai rămas Zanni, Sebastian Chitoşcă şi Elena Marin, iar în echipa Războinicilor au rămas Albert Oprea, Maria Chitu, Marius Crăciun şi Andrei Dascălu.

Cine a câștigat jocul de imunitate la Survivor România- 25 iunie 2021

Citeste si: Care este strategia lui Zanni la Survivor România?! Cât a slăbit Maria Chițu în Republica Dominicană

Citeste si: Raluca Dumitru, atac fără precedent la adresa Irishei. Faimoasa a dezvăluit ce tratamente își face pentru păr

La primul joc de imunitate, concurenţii echipei Faimoşilor şi cei ai Războinicilor au luptat pentru a câştiga totemul de imunitate al serii, dar şi o masă copioasă de la un fast food celebru. Cu un scor de 10-1, meciul a fost câştigat de Războinici. La fel ca săptămâna trecută, Elena Marin nu a adus puncte echipei sale. Războinicii s-au bucurat de mâncarea oferită şi au depanat amintiri ce îi legau de familiile care îi privesc din faţa televizoarelor.

Cu lacrimi în ochi Elena Marin a precizat: “Simt că dezamăgesc persoanele care mă susțin, familia, prietenii. Am avut discuția asta înainte de joc cu Andrei și Maria, care mi-au dat sfaturi. Eram

foarte emoționată și le spunema că simt că vreau să câștig. Pun foarte mare presiune pe mine și am emoții mai mari acum și încercam să văd cum se simt ei. Când spuneți 3,2,1 încerc să mă concentrez și să las emoțiile deoparte, dar mă încarc. Îmi doream să câștigăm, dar sunt dezamăgită de mine, pentru că îmi doresc mai mult de atât.”

Cine a fost nominalizat la Survivor România 2021- 25 iunie 2021

Rămaşi doar trei în echipă, concurenţii de la echipa Faimoşilor au nominalizat. Lozul necâştigător al serii a fost tras de Sebastian Chitoşcă. El este nominalizat pentru a ieşi din competiţia Survivor România pe 27 iunie 2021. Verdictul final prezentatorului Daniel Pavel l-a luat în totalitate prin surprindere pe Sebastian

„Acum trebuie să spun că mă așteptam? Nu mă așteptam să fiu nominalizat, dar primesc această nominalizare cum le-am primit și pe celelalte, cu brațele deschise. Dacă eu trebuie să mai continui în această competiție, oamenii de acasă vor decide, dacă nu, plec așa cum am venit, puternic, cu capul sus. Le mulțumesc oamenilor de acasă și sper la consiliul de eliminare să mai rămân pe aici, că mai am multe de demonstrat”, a spus Sebastian Chitoșcă.

Survivor România- 25 iunie 2021. Ce poţi vizita în Republica Domicană 

Santo Domingo

Republica Dominicană este ţara gazdă a emisiunii fenomen Survivor România 2021. Santo Domingo este capitala Republicii Dominicane. Ţara a devenit cunoscută turiştilor din întreaga lume datorită plajelor fantastice şi a peisajelor cu apa turcoaz. Îmbinarea perfectă a unei vacanţe de vis este realizată de resorturile all-inclusive care oferă servicii de calitate tuturor turiştilor care le calcă pragul. Localităţile Puerto Plata, Punta Cana, La Romană şi Samana atrag ca un magnet, vizitatori din toată lumea. Puţini sunt cei care ştiu că noţiunea de “all-inclusive” a apărut în Republica Dominicană, pentru prima dată.

Locuitorii capitalei Santo Domingo au ştiut să îi conserve foarte bine valorile istorice, devenind cel mai vechi oraş din Lumea Noua. Străduţele bătute în piatră şi arhitectura colonial spaniolă pot atrage turiştii pasionaţi de zonele istorice. 

În acest oraş, se află Muzeul Caselor Regale şi Alcazar de Colon, palatul ridicat în secolul 16 de către fiul lui Cristofor Columb. Castelul face parte din moştenirea culturală a lumii, fiind în patrimoniul UNESCO.

cine a fost nominalizat la survivor 25 iunie 2021
Plajă din Republica Dominicană [Sursa foto: Unsplash]


Abonează-te pe

Citește și:

Care este strategia lui Zanni la Survivor România?! Cât a slăbit Maria Chițu în Republica Dominicană

ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS 😱😱😱

Elena Marin, necazuri la Survivor România?! Ce spune logodnicul Faimoasei despre problemele hormonale ale vedetei

Raluca Dumitru, atac fără precedent la adresa Irishei. Faimoasa a dezvăluit ce tratamente își face pentru păr

Malin Andersson anunță că este însărcinată la doi ani de la moartea fiicei sale

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscopul lunii

//TAUR// Horoscop SEPTEMBRIE 2021. Nativii Taur pot lua decizii importante în relaţia de cuplu!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri