Raluca Dumitru, atac fără precedent la adresa Irishei. Faimoasa a dezvăluit ce tratamente își face pentru păr


Raluca Dumitru nu se mai abține și o atacă pe Irisha, fostă concurentă de la Survivor România.


In articol:

Raluca Dumitru a părăsit competiția Survivor România și acum vorbește despre Irisha și despre strategiile Faimoasei de a încerca să le câștige simpatia colegilor de echipă.

Raluca Dumitru, atac fără precedent la adresa Irishei. Ce spune fosta concurentă de la Survivor România despre Faimoasă?!

Raluca Dumitru spune că Irisha încerca mereu să intre în atenția colegilor de la Survivor România și astfel încerca să îi ajute pe fiecare să îți atingă scopul.

Cu toate că fetele au căzut de acord să nu se nominalizeze între ele, Irisha nu a ținut cont de această situație și a dorit să acționeze pe cont propriu.

Citeste si: Zanni își iese din fire după Consiliul de Eliminare de la Survivor România. Ce spune Faimosul despre Elena Marin?

raluca dumitru declaratii
Raluca Dumitru o atacă pe Irisha[Sursa foto: Instagram Raluca Dumitru]

„Asta s-a întâmplat exact când am venit, la început. Eu atunci rezistam și nu îmi era atât de foame. Îi dădeam inclsuiv lui Culiță. Într-o zi am păstrat din orez, l-am păstrat peste noapte, iar a doua zi se stricase.

Citeste si: Bogdan Mocanu spune adevărul despre cearta cu Jador: „Nu m-a deranjat ce a zis"

Băieții au zis să le dau lor dacă mai rămâne. Fiind acolo de mai mult timp, le era foame. Când Irisha a început să îi dea din provizii lui Culiță, eu le dădeam celorlalți băieți. I-am zis: Păi dacă tu îi dai doar lui Culiță, eu le dau celorlalți.

Iar acum vine întrebarea mea. De ce îi dădea mâncare lui Culiță? Voia să rămână în continuare în competiție?”, spune Raluca Dumitru.

Raluca Dumitru spune că a fost extrem de supărată pe Irisha atunci când a votat-o spre eliminare, dat fiind faptul că altfel le-a fost înțelegerea.

raluca dumitru
Raluca Dumitru a vorbit despre Irisha de la Survivor România[Sursa foto: Instagram Raluca Dumitru]

”Inclusiv Irisha, la un moment dat, le dădea mâncare. Nu numai cu Culiță făcea asta, ci și cu cei trei băieți, la un moment dat. Tot timpul a vrut să epateze prin ceea ce făcea, se băga în discuțiile băieților, voia să iasă în evidență. Mie nu îmi place să mă bag în discuțiile oamenilor. Aceste discuții erau de față cu toată lumea. Zanni îi și spunea că se bagă în discuții și tot ea se supăra dacă nu îi răspundeau. Cu Irisha când am venit în această competiție am și vorbit la un moment dat: Hai să ne susținem, să nu ne votăm între noi. Irisha la fel a spus. În cameră, noi am stat o noapte împreună. După prima săptămâna în care s-a dus imunitatea noastră, Irisha a fost prima care m-a votat”, adaugă Raluca Dumitru.

Cum își întreține părul Raluca Dumitru

După Survivor, Raluca Dumitru a mers la salon pentru tratamente de hidratare ale părului. După câteva săptămâni în care și-a spălat părul cu apa sărată a Mării Caraibelor, Faimoasa a avut nevoie de ajutorul profesioniștilor pentru a-i reda strălucirea.


Abonează-te pe

Citește și:

Alex Zănoagă a înșelat-o pe Simina Loica?! Ce spune fosta concurentă de la Puterea Dragostei

Un milionar celebru a pus ochii pe Alexia Eram! Cum au fost surprinși la un party

Mariana îi face declarații de dragoste lui Marius la Puterea Dragostei. Ediția din 24 iunie vine cu discuții aprinse între fete și băieți

Ce spun Sorin Pușcașu și Raluca Dumitru despre foștii colegi de la Survivor România: ”Elena și Zanni vor rămâne în finală”. Cum arată cei doi concurenții după ce au revenit în...

Oana Roman pleacă din România?! "Voi face asta! Dar cât e mama, mai stau."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

MARIUS MODOVAN: Cine este şi cu ce se ocupă soţul Angelei Rusu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri