Invata sa prepari o prajitura usoara cu ananas si ciocolata, perfecta pentru Valentine's Day.
Ingrediente:
230 gr zahar
230 gr ananas maruntit, din conserva
100 gr nuca de cocos
1 plic de budinca de vanilie instant
cca 700 ml lapte
200 gr nuci pecan,
cca 230 gr frisca
1 blat de tort cu aroma de lamaie (blat normal, cu coaja rasa de lamaie)
1 ciocolata cu lapte, data pe razatoare
Mod de preparare:
Pune pe foc mic zaharul si ananasul si lasa sa fiarba. Dupa ce zaharul s-a topit, ia-l de pe foc si lasa-l la racit. Infige usor o furculita in blat, toarna sosul cu ananas peste ea, presara nuca de cocos si baga in frigider.
Apoi pregateste budinca cu cele 700 ml de lapte. Dupa ce ai terminat-o, scoate prajitura, toarna budinca peste ea, decoreaza cu frisca, apoi cu nuci pecan si ciocolata si baga inapoi in frigider. Este buna pentru servit dupa vreo 8 ore sau chiar a doua zi.
Sursa: Culinar.bzi.ro