Se scot săbiile din teacă la “Bravo, ai stil!”  “Parcă mergi îmbrăcată ca o animatoare la o petrecere pentru copii! E o încropeală!” 

Se scot săbiile din teacă la “Bravo, ai stil!”  “Parcă mergi îmbrăcată ca o animatoare la o petrecere pentru copii! E o încropeală!” 
Se scot săbiile din teacă la “Bravo, ai stil!”  “Parcă mergi îmbrăcată ca o animatoare la o petrecere pentru copii! E o încropeală!” 

  În cea de-a treia zi de competiție “Bravo, ai stil!”, emisiunea difuzată la Kanal D2, de luni până vineri, de la ora 19:00, spiritele se încing.

Aflate la început de competiție stilistică, cele 10 aspirante la titlul de Cea mai stilata femeie din România au de dus “bătălii” grele întrucât așteptările juraților în ceea ce le privește cresc de la o ediție la alta.

Intre concurente se ascut “săbiile”, fiecare dintre acestea își apară alegerile vestimentare.

Absolvente de “Artă și Design”, Iris și Luiza nu împart aceeași viziune stilistică. În ediția din această seară, difuzată la 19:00, la Kanal D2, cele două tinere au parte de prima dispută stilistică; Luiza, care a optat pentru un “festival look” și o poveste pe măsură, este luată în colimator de contracandidata sa.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

“Da, parcă n-am absolvit amândouă aceeași Facultate (n.r. Facultatea de Design la Universitatea de Artă și Design). Parcă mergi îmbrăcată ca o animatoare la o petrecere pentru copii… Mie nu îmi place, e o încropeală !”, susține Iris.

Văzând că nu îi este complimentat look-ul, Luiza trece la atac.

E normal să avem gusturi și viziuni diferite. Nu e ca și cum dacă am absolvit aceeași facultate de profil trebuie să gandim la fel și să avem aceleași gusturi. Niciodată! Mie îmi place să fiu “extra” când merg la festival”,  susține Luiza. 

Dialogul continuă între cele două concurente în aceeași notă de gâlceava; cum își vor susține cele două tinere punctele de vedere în fața juraților veți putea urmări în ediția din această seară a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzată la 19:00, la Kanal D2.Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce spune Antoni despre despărțirea de Rebecca? Tânăra nu poate trece peste orgoliu și cuvintele lui! „Eu m-am despărțit aici în casă și nu mi-am întors hotărârea nicio secundă.”

Simona Halep, la brațul unui bărbat special din viața ei. Sportiva a bifat o apariție de Oscar la nunta lui Ianis Hagi

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Beach, Please! 2024. Ce cantitate de substanțe interzise au găsit oamenii legii asupra rapperului Wiz Khalifa? Reacția artistului în fața anchetatorilor

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Gestul făcut de un suporter pentru Ianis Hagi, chiar în ziua nunții sale: „I-am lăsat un plic...”

Tată și fiică, morți în apele râului Buzău. A sărit să își salveze copila, dar s-au înecat amândoi: ”Se vedeau un cap și o mână, după nu s-au mai văzut”


Cookies