Se lansează Evenimentul istoric, o revistă interesantă şi inedită care aduce pagini de istorie mai aproape de tine


Vineri, 23 februarie 2018, va fi disponibil la toate punctele de difuzare a presei un nou proiect ambiţios: Evenimentul istoric, revista care aduce pagini de istorie interesante şi inedite pentru cititori.  

Lansat în anul centenarului, Evenimentul Istoric are un crez, acela că pentru a înţelege prezentul este nevoie să cunoaştem şi să explorăm trecutul. Proiectul îşi propune să prezinte cititorilor pasionaţi de istorie, într-o manieră lipsită de încrâncenare şi ideologie, fapte şi oameni, care au influenţat evenimente majore în ţară şi în lume.  

Evenimentul Istoric aduce în prezent figuri ale unor oameni care au făcut istorie. Partea  fascinantă a istoriei este legată de modul în care decizia unui om a dus la schimbarea vremurilor. Pasionaţi de istorie sau curioşi, suntem convinşi că Evenimentul Istoric va fi citit cu plăcere şi interes de toţi cei care vor dori să parcargă paginile revistei.

Structura editorială a Evenimentului istoric propune documente, interviuri, întâmplări din istorie, personaje pe care le veţi recunoaşte sau despre care nu aţi auzit şi va avea o apariţie lunară. Recomandat de Evenimentul zilei, primul număr Evenimentul istoric va fi disponibil din 23 februarie la toate punctele de difuzare a presei şi veţi putea citi despre:

  • Iuliu Maniu şi 60.000 de soldaţi români au făcut legea la Viena în 1918! 
  • Secretele din viaţa miliardarului Iosif Constantin Drăgan
  • Istoria trenului regal
  • Povestea întâlnirii lui JESSE OWENS cu ADOLF HITLER  
  • Căpitan av. Horia Agarici: „Cerul l-am iubit ca un fanatic”
  • Poziţia României faţă de conflictul din Kosovo, februarie - aprilie 1999
  • Documente din arhiva securităţii. Ceauşescu şi vânătorii de agenţi KGB
  • Războiul ruso-georgian şi surpriza strategică pentru întreaga lume

Coordonator al proiectului „Evenimentul Istoric” este Dan Andronic, iar printre autorii din primul număr se află Adrian Pătruşcă, Alecu Racoviceanu, Florian Saiu, Iulian Chifu, Florian Bichir, Cătălin Pena, Alex Mihai Stoenescu, Adrian Năstase, Mirel Curea, Simona Ionescu, Radu Ştefănescu, Florian Banu, Leonardo Tonitza, Ion Cristoiu.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Raed Arafat: "Dacă nu ne vaccinăm împotriva gripei sezoniere, vom avea două boli care amândouă ucid"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri