Se formează un nou cuplu la Puterea Dragostei! Află despre ce concurenți este vorba!


Puterea Dragostei 3 februarie - Când se astepatau mai puțin, fanii emisiunii vor vedea ce cuplu nou se formează în casă!


In articol:

Unul dintre cel mai râvniți concurenți din casa Puterea Dragostei  îi face de ceva timp “ochi dulci” Mariei. A încercat variante multiple de cucerire a inimii Ayei și luni de zile s-a dovedit acest lucru a fi un eșec.

Următoarele concurente intrate în casa unde dragostea deține puterea, au aproape aceași avalanșă de cucerire din partea chipeșului Cristian Marinescu.

După o perioadă de timp de tatonare, Maria și Cristian Marinescu discuta despre așteptările pe care le vor avea de la relația lor. Surprinzător pentru unii care nu vor să le dea nici măcar o șansă, viitorul cuplu pune temelia ce stă la baza unei relații.

Puterea Dragostei 3 februarie- Cristian Marinescu și Maria este următoarul cuplu din emisiunea Puterea Dragostei! 

Puterea Dragostei 3 februarie - Youtube puterea dragostei - Gala puterea dragostei de azi - Favoriti puterea dragostei azi - Puterea dragostei azi ora 17 - Cine a iesit favorit la puterea dragostei azi -Puterea dragostei live azi

Citeste si: Codruț se sărută pătimaș cu Alexandra după ce și-au declarat despărțirea! Daiana i-a declarat plângând dragostea lui Codruț!

Cristian Marinescu: “Eu vreau să “te lucrez” doar la un capăt!”, i-a spus acesta în timp ce nu mai o sorbea din priviri pe Maria.

Aceasta a ținut să îi reamintească lui Marinescu că nu o să tolereze faptul că acesta ar putea încerca să cucerească două persoane concomitent. Ea fiind prima care o să bată în retragere atunci când o să fie vorba despre acest lucru.

Maria: “Să nu mai vii la mine să îmi spui că.. “Hai să o luăm de la început!”.. ca eu sunt sincer cu tine si sa “bați la sentiment” atâta timp cât tu nu simți asta.

Pentru că mă deranjează! În loc să mă îndrept spre altcineva, stau și îmi bat mintea cu tine. Dacă nu o să mă spre cine să mă îndrept o să plec acasă.”, i-a spus răspicat această.

Puterea Dragostei 3 februarie - Youtube puterea dragostei - Gala puterea dragostei de azi - Favoriti puterea dragostei azi - Puterea dragostei azi ora 17 - Cine a iesit favorit la puterea dragostei azi -Puterea dragostei live azi

Citeste si: Puterea Dragostei 27 ianuarie: Aya îndrăgostită în secret unul dintre concurenți! Se formează un nou cuplu?

În timp ce alarmă sună pentru întoarcerea în casă a concurenților, Cristian Marinescu și Maria au făcut niște gesturi mari de apropiere pe care doi oameni care nu se plac, nu le-ar putea face. Și-au unit mâinile că doi tineri îndrăgostiți și Marinescu a condus-o în brațe pe Maria.

Marinescu: “Vreau să te conduc până sus. Ține-mă de mâna! Te iau pe sus, lasă-mă…”

Remarca lui Romeo, a conturat idea cuplului ce se formează la Puterea Dragostei: “Voi doi chiar va palceti! Va stă chiar bine împreună!”


Abonează-te pe

Citește și:

Alex Bobicioiu, declarații de dragoste surprinzătoare pentru Bianca Comănici! "Vrei să fim din nou...?"

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

Simina de la Puterea Dragostei, atacată dur în mediul online! „De asta te-a părăsit Alex!”

Codruț se sărută pătimaș cu Alexandra după ce și-au declarat despărțirea! Daiana i-a declarat plângând dragostea lui Codruț!

Bianca Comănici, declarații uluitoare! Ce i-a făcut fostului iubit?

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

CITEȘTE: Cât timp se fierbe BROCCOLI. Beneficiile consumului de broccoli

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri