Se dau tichete cadou de 8 martie. Femeile au inca un motiv sa zambeasca


Vesti cat se poate de bune pentru femeile din Romania, care in data de 8 martie vor primi tichete cadou.

Multi angajatori au anuntat ca isi vor recompensa angajatele cu tichete cadou in data de 8 martie, de Ziua Internationla a Femeii. Se pare ca vanzarile de tichete cadou pentru 8 martie vor fi in crestere fata de anii precedenti.

In 2018, 14% dintre angajatorii privati care au decis sa-si recompenseze angajatii cu tichete cadou au acordat acelasi beneficiu si de 8 martie, de data aceasta doar persoanelor de sex feminin.

Citeste si: E OFICIAL. Bonuri valorice de 200 de euro pentru o parte din români. Cum poți încasa acești bani!

Citeste si: 15 legi ale unui corp ideal. Orice femeie suplă știe

Se dau tichete cadou de 8 martie

Ziua Internationala a Femeii a devenit un eveniment tot mai important pentru angajatorii interesati de motivarea si recompensarea angajatelor. In prezent, tichetele cadou pentru acest eveniment reprezinta 4% din totalul anual de tichete cadou acordate salariatilor ca beneficiu social, potrivit datelor Up Romania.

Astfel ca angajatorii vor sa faca o surpriza placuta tuturor femeilor prin aceasta mica atentie. Insa este si in beneficiul lor, pentru ca vor fi scutiti de contributii sociale si de impozitul pe venit pana la valoarea de 150 de lei de persoana, potrivit capital.ro.

Citeste si: Singura înregistrare audio de la cutremurul din 4 martie 1977. Ce s-a întâmplat atunci şi la ce să ne aşteptăm. FOTO+AUDIO

Citeste si: Un medic din Carei i-a dus plicul cu bani unei bătrâne internate. „Dacă pensia dumneavoastră e mai mare..."

Se dau tichete cadou de 8 martie

Din ce in ce mai multe companii aleg sa-si recompenseze angajatii cu tichete cadou, mai ales ca acestea usureaza logistica cadourilor. Beneficiarii sunt pusi in valoare pentru ca aceste tichete sunt personalizate cu datele personale dar si datele firmei.

Citeste si: Mai avea puțin până la naștere și visa în fiecare noapte oameni morți. La operația de cezariană medicii au rămas stană de piatră: "Dumnezeule, trebuie să filmez asta"!

sursa: ciao.ro


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Primul caz de coronavirus în România! Cine este persoana infectată

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri