Se căsătoreşte Andreea Mantea? "Tu ai ceva pe mână? Ia să văd!”

Se căsătoreşte Andreea Mantea?

Cum a fost surprinsă Andreea Mantea de către Elena Merișoreanu. Detaliul pe care l-a observat artista pe degetul prezentatoarei

Ultima ediţie Teo Show a dezvăluit câteva detalii despre viaţa privată a Andreei Mantea. Elena Merișoreanu a făcut o dezvăluire ce a pus-o puţin în dificultate pe prezentatoarea emisiunii Casa Iubirii.

În ultima perioadă, Andreea Mantea s-a sfiit să mai vorbească despre viaţa personală şi a evitat mereu subiectul pentru a-l dezbate în presă. Cântăreaţa de muzica populară a observat mai multe inele pe degetele Andreei Mantea şi a întrebat-o direct… care este inelul primit de la iubit.

Andreea Mantea a primit inelul de logodnă?

Citeste si: Grațiela a răbufnit! „Nu te judec că nu simți, doar că mi s-a părut deplasat ce ai făcut!"

Andreea Mantea

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Câţi bani a cheltuit Bianca Drăgușanu pentru un eveniment! „Doar una dintre brăţările mele a costat 36.000 euro”

Elena Merișoreanu: Măi, tu ai ceva pe mână? Ia să văd! Inele mai noi?

Andreea Mantea: N-ai văzut că se poartă cu multe inele, ce ai?

Citește și: Scene dureroase în casa lui Aurel Pădureanu! Cum și-a găsit artistul fiul?: „Am rămas blocat”- wowbiz.ro

Citește și: "Cum să te ameţească un om cu o prestanţă bine gândită?". Dorian Popa, atenționat de alte persoane înainte să ”bată palma” cu milionarul din Brașov. Cum l-a făcut Călin Donca să creadă că toate zvonurile sunt false- radioimpuls.ro

Elena Merișoreanu: Și al iubitului unde e? Că nu prea îl văd.

Andreea Mantea: E pe auriu, Elena.

Elena Merișoreanu: Aaa, păi am uitat.

Teo Trandafir: Azi a lăsat să-i scape o informație această domnișoară (n.r. Andreea Mantea). A zis așa: Sunt liniștită și relaxată, în viața mea exterioară nu e liniște și pace, dar în capul meu este….

Și n-am reușit să scot mai mult de la ea. Poate o întrebi tu.

Andreea a povestit despre ceea ce se întâmplă în viaţa ei. Elena Merișoreanu a vorbit şi câteva detalii despre dorinţele mamei Andreei Mantea.

Ce a spus Andreea Mantea despre inelul de pe mână

Citeste si: Daniel Onoriu a ajuns de nerecunoscut după 55 zile de comă! „M-au cusut pe viu! Muream dacă îmi făceau anestezie!"

Citește și: Imagini în premieră cu vila reamenajată din Snagov a Anamariei Prodan! Rebecca este cea care s-a ocupat de design: „Am dărâmat tot”- kanald.ro

Citește și: EXCLUSIV- O profesoară i-a rugat pe părinți să doneze banii de flori în scop caritabil: ”Am vrut să aduc o fărâmă de speranță în sufletul acestei mame”- stirilekanald.ro

Elena Merișoreanu: Are o mamă extraordinară. Să știi că maică-sa asta își dorește, să o vadă măritată și pe ăsta și pe cealaltă (sora Andreei).

Andreea Mantea: Ce să fie, în momentul în care ești înconjurat de iubire, de atât de multe sentimente frumoase, în momentul în care vezi cum se plac doi oameni, cum se atrag, cum se cunosc ei acolo, este fantastic.

Parcă plutești și tu.

Elena Merișoreanu: Păi și nu-ți tresare așa și ție inima? Nu-ți vin și ție idei?

Andreea Mantea: “Câteodată trebuie să tresară doar pentru tine.", a răspuns franc prezentatoarea.

Artista a tot încercat să afle mai multe detalii despre viaţa privată a Andreei Mantea, dar nu a avut prea mult succes.Citește și:

Grațiela a răbufnit! „Nu te judec că nu simți, doar că mi s-a părut deplasat ce ai făcut!"

Constantin și Elena 2022. Tradițiile și superstițiile de Sfinții Constantin și Elena

ego.ro Cea mai simplă metodă prin care scapi de praful din casă. Trucul viral care învinge mătura și aspiratorul

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro Alin Oprea, motivul real pentru care Tavi Colen nu a fost prezent la nunta sa cu Medana. Artistul a pus capăt speculațiilor: "Am considerat că e mai bine așa"

kanald2.ro „Există filmări” Răsturnare de situație în scandalul dintre Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu

kanald.ro Ionuț, reacție fără precedent în Casa iubirii, după ce relația lui cu Bianca a fost pusă din nou la îndoială de către ceilalți concurenți! „Voi vă auziți ce spuneți? Bianca pentru mine este cel mai mare trofeu!”

stirilekanald.ro UPDATE. FOTO/VIDEO. Explozie de proporții în Călimănești. 4 muncitori s-au stins din viață pe loc, după ce magistrala de gaz a sărit în aer. Autoritățile au deschis un dosar penal


Parteneri
Cookies