Scandal uriaş la Puterea Dragostei! Concurenţii s-au luat la bătaie, iar staff-ul a trebuit să intervină!


Spiritele se încing la Puterea Dragostei și Daiana sare la bătaie la Ella.


In articol:

Daiana de la Puterea Dragostei a răbufnit! 

„Stai că te iau și pe tine imediat că tu râdeai de suferința mea!”, a spus Daiana către Ella. 

Citeste si: Lovitură de teatru la Puterea Dragostei! Livian a publicat filmulețele cu Bianca ca să se despartă de ea. Andreea Pirui a dezvăluit TOT

Citeste si: Ce cadou a primit Bogdan Mocanu de la Andra Volos, de ziua lui? Bruneta, surpriză uriașă pentru fostul iubit

Pentru că Ella nu s-a putut abține și a comentat, Daiana s-a năpustit asupra ei cu o vază. Apoi totul a degenarat! Daiana a sărit la bătaie și nu putut fi oprită nici măcar de staff. 

Ella, declaraţii şocante despre bătaia cu Daiana!

Ella de la Puterea dragostei, detalii șocante! ”Ce înjurii mi-a adresat după violențele acelea, de femeie de cea mai joasă speță”

Ella de la Puterea dragostei a spus totul despre bătaia cu Daiana, și a relatat cu lux de amănunte și ce are de gând să facă în privința concurentei în momentul în care se va întoarce în România. ” Situația a fost greu de descris în cuvinte. La un moment dat, fără să fie vreun scandal, Daiana a început să mă facă proastă în timpul filmărilor! În condițiile în care, două zile, m-a văzut în hotel. Dacă avea ceva să îmi reproșeze, putea să vină să mă lovească acolo, însă ea nu... a preferat să facă totul în emisiune, motivând că am râs de suferința ei, a început cu Berna și a terminat cu mine. Inițial, eu am lăsat-o să vorbească, nici nu am băgat-o în seamă, dar era atât de pornită, încât, la un moment dat, a aruncat cu vază în mine.

Noroc că am ridicat piciorul instictual, fiindcă altfel mi-l tăia și aveam cine știe ce alte probleme mai grave. I-am spus să înceteze, dar nu a fost chip să o potolești. Ramona s-a băgat și ea în fața mea, să mă apere. Atunci, Daiana m-a tras de cap, mi-a smuls un smoc de păr și mi-a dat un picior pe lângă Ramona. În acel moment, am luat și eu un microfon, unul de jucărie cred, nu era real, și am încercat să mă apăr cu el, eram și speriată, și nervoasă.
Nu m-a atins pe față fiindcă s-a băgat Ramona, altfel...În fine, nu vă spun ce înjurii mi-a adresat după violențele acelea, de femeie de cea mai joasă speță”, a declarat Ella în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, apoi, a specificat că este tentată să se adreseze autorităților din România. ”Nu am depus încă plângere în Turcia, dar, voi vedea cum decurg lucrurile și, eventual, voi continua procedurile în țară
”.

Ella de la Puterea dragostei a spus totul despre bătaia cu Daiana, dar a și menționat că vrea să plece din show. ” Nu știu cât o să mai rezist în competiție. Astăzi chiar am căutat bilet de avion să plec. Din păcate, nu este nimic valabil. Da, abia aștept să plec. Nu stau să mă lovească nimeni. Eu am fost perna de bătaie a tuturor. Dar pentru ce? De ce? Eu nu mă cobor la nivelul lor, că aș putea și eu să reacționez la fel, dar... Am vrut să plec acasă, dar nu sunt avioane, din păcate ”, a spus Ella.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop zilnic marți, 11 mai 2021. O zodie poate pleca într-o călătorie neașteptată!

Veste tristă! Ce s-a întâmplat cu marea actriță Carmen Tănase!

Cine este Donatella VERSACE, sora lui Gianni VERSACE. Prima femeie care a devenit designer vestimentar

Cine este Irina Ceban/Irisha de la Survivor România. Cum a devenit faimoasă în România

Cine este activista Greta Thunberg? A declanșat cel mai mare protest din istorie față de schimbările climatice

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Concurs

MANGO: Cu ce îl poți mânca?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri