Scandal uriaș la Puterea dragostei! Ce i-a spus Andy lui Jador despre Simina! ”Am sărutat-o și i-a plăcut”


Andy și Jador au avut un scandal uriaș la Puterea dragostei, iar unul dintre motive a fost Simina

Șoc după șoc în casa Puterea dragostei în această săptămână! Astfel, după un scandal, ce s-a lăsat cu bătaie între Andy și Bogdan Mocanu, ei bine, primul a mai fost implicat într-o altercație verbală, de data aceasta, cu Jador.

Citeste si: Mary de la Puterea Dragostei s-a mutat la Robert doar cu o valiză! Adevărul despre decizia tinerei

Citeste si: Vă mai amintiți de Viorela și Ștefan? Ce se întâmplă cu ei la 8 luni de la plecarea de la Puterea Dragostei

Citeste si: Loredana Chivu, adevărul despre relația cu None și cu Jador de la Puterea dragostei

Andy l-a atacat dur pe Jador la Puterea dragostei! ”Ești un țărănuș”

Andy i-a aruncat cuvinte dure lui Jador, apoi i-a amintit de începuturile manelistului în competiție. ”Să nu te iei cu noi (n.r Andy și None), pentru că atunci când ai aterizat prima dată în casa Puterea Dragostei te rugai de noi pe holuri să facem poze cu tine și noi nu voiam. Tu ești un țărănuș”, a tunat, ironic, concurentul în show.

Andy l-a atacat dur pe Jador la Puterea dragostei, mai mult, a și ținut să îi amintească de legătura pe care el a avut-o cu Simina Loica, femeia de care cântărețul s-a îndrăgostit iremediabil în competiția amoroasă.

Andy l-a atacat dur pe Jador la Puterea dragostei! ”Simina e ca o prietenă foarte bună. Dar s-au întâmplat mai multe între noi”  

Andy a spus că, în mod surprinzător, după despărțirea lui de Roxana, între el și Simina s-au înfiripat o serie de sentimente… de suflet, în ciuda faptului că toată lumea știa că bruneta avea o legătură cu Jador, aflat însă la mare distanță de ea, în România! "Simina e ca o prietenă foarte bună. Dar s-au întâmplat mai multe între noi. Asta știm doar noi doi! Mai mult, ne-am pupat direct în Camera Roșie și ei i-a plăcut! Ne-am sărutat și pe holuri, și în cabina de machiaj, și nu cu forța cum s-a vehiculat, căci dacă nu voia, nu stătea la pupat! Să fim serioși, nu am legat-o în lanțuri! În plus, ar fi putut să se supere pe mine pentru gest dacă aș fi obligat-o, dar ea, din contră, a fost zâmbitoare”, au fost cuvintele cu care Andy l-a atacat pe Jador.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Fanii Puterea Dragostei sunt in alertă! Livian și Bianca au fugit de la hotel, după scandalul despre videochat? „Și-au luat bagajele și au plecat. Staff-ul nu îi găsește”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri