Bruneta a dezvăluit cum pregătește sarmalele cu jumări și care sunt ingredientele de care are nevoie.
Nicoleta Luciu, cunoscuta actriță, cântăreață și fotomodel este activa atât în viață ei profesională, cât și în cea personală, acolo unde reușește să împărtășească diferite aspecte de zi cu zi cu toți cei care urmăresc. A creat o întreagă comunitate în mediul online, iar când nu este în fața camerelor de filmat, aceasta împărtășește diferite trucuri din bucătărie, pentru ca iubitori gastronomiei să se poată bucura de gusturi inedite.
Ingrediente:
- Jumări
- O roșie
- 3 fire de pătrunjel
- Orez brun
- Carne
- Ceapă
- Sare
- Boia afumată
- Condimente
Cum pregătește Nicoleta Luciu sarmalele cu jumări
Sărbătorile de iarnă ne așteaptă, astfel că actrița a dezvăluit, pe rețelele de socializare, o rețetă de sarmale în care folosește jumări și a explicat modul în care le incorporează în compoziție.
Începe prin a prăji jumările, care urmează să fie date la blender și amestecate cu întreaga compoziție pentru sarmale. Nu lipsesc nici condimentele, orezul brun, ceapa și verdețurile, iar toată compoziția este înfășurată în foi de varză, iar preparatul este gata.
„O altfel de rețetă pentru sărmăluțe. Facem câteva jumări, după care le vom mixa și le vom pune peste carnea care este pentru sarmale.
@nicoletaluciuoficial Sarmalute cu jumari #fouryou #food #challenge #cook #cooking ♬ original sound- nicoletaluciuoficial
@nicoletaluciuoficial Sarmalute cu jumari #fouryou #food #challenge #cook #cooking ♬ original sound- nicoletaluciuoficial