Sânziana Buruiană, declaraţii surprinzătoare despre alăptatul în public! „Toată lumea începe să facă poze!”


Alăptatul în public poate fi considerat un subiect delicat pentru multe persoane. Ce a declarat Sânziana Buruiană despre acest subiect?


In articol:

În urmă cu mulţi ani, Sânziana Buruiană a fost asistentă pentru câteva dintre emisiunile mai multor posturi de televiziune. Căsătoria cu Nicolae Zuluf a cuminţit-o pe tânăra blondina şi a făcut-o  femeie de casă. Imediat după fericitul eveniment au aprut şi cei doi copii. Recent, Sânziana Buruiană a vorbit despre alăptat, cu precădere despre alăptatul în public.

Sânziana Buruiană alăptează de 7 ani încontinuu

Citeste si: Bianca Comănici și Iancu Sterp, surprinși în ipostaze neașteptate! Berna i-a dat de gol pe cei doi tineri

sanziana buruiana

Citeste si: Amna a trecut plin clipe de coșmar! Băiețelul artistei s-a pierdut în pădure: „Am făcut un atac de panică”

Invitată într-o emisiune tv, Sânziana Buruiană a declarat:

„Șase ani are fiica cea mare şi cea mică. Alăptatul meu a fost încontinuu, practic eu nu am făcut pauză deloc. Doctorii mai spuneau, nu prea este bine.

Practic, consistenta laptelui s-a refăcut, odată cu nașterea cele mici. Niciodată nu s-a oprit! Am alăptat zi de zi, încontinuu. Tot timpul le-am luat cu mine, niciodată nu le-am lăsat acasă. Cea mare a mai fost obișnuită să bea şi lapte formula, dar cea mică, deloc. Pentru mine este bine că nu am pierdut laptele şi îmi este mult mai ușor pentru că le adorm imediat. Când a venit vorba de somn, nu am stat de legănat, să ne chinuim sa le adormim.
Este greu, în primele luni, când te simți aşa că toate hainele sunt pline... Nu este ok! Apoi se reglează lucrul ăsta şi devine ceva firesc. Este o metodă bună atunci când au dureri de dinți, așa se alina durerea.” a spus Sânziana Buruiană.

Este de acord Sânziana Buruiană să alăpteze în public?

Citeste si: Conchita De România, dezvăluiri șocante despre relațiile cu artiștii din România: „S-ar da foarte multe divorțuri”

Deși uneori pare un subiect greu de abordat pentru unele persoane, Sânziana Buruiană a precizat câteva lucruri despre alăptatul în public.

„Cu alăptatul în public, nu pot să spun că sunt în totalitate de acord. Mai ales, că la noi când eşti o persoană publică, nu prea ai cum să faci lucrul acesta, pentru că oamenii sunt curioși, încep să se uite. În Budapesta am făcut lucrul acesta. Acolo nimeni nu se uită la tine. Este un obicei să stai în parcuri, să-ţi pui o păturică şi să te bronzezi, spre exemplu. La noi dacă s-ar întâmpla un alăptat în public, toată lumea începe să facă poze! Aici în România, nu prea aş fi de acord.” a declarat Sânziana Buruiană, intr-o emisiune tv.

Cristina Șișcanu a fost cea mai mare susţinătoare a alăptatului în public

În urmă cu doi ani, Cristina Șișcanu a iscat o revoluţie cu alăptatul în public. Un demers greu de acceptat de unele persoane, a început să devină o normalitate pentru mulţi.

„Am alăptat-o pe Petra până la 2 ani și șapte luni. Nu a fost ușor, dar a fost minunat în același timp… Mă bucur că tot mai multe persoane publice, în mod special mămici – influenceri celebri, promovează alăptatul postând poze cu puii la sân.

Acum 3 ani și jumătate eram singura care făcea asta și am stârnit o adevărată revoluție în mediul online. Acum este liniște și pace. Asta înseamnă că mentalitatea s-a schimbat și sunt fericită că am avut curajul să mă lupt cu prejudecăți chiar dacă «o lume întreagă» mi-a fost potrivnică.

În timp am primit numeroase mesaje din partea mamelor care îmi mulțumeau că au reușit să treacă peste bariera psihologică de a-și alăpta pruncul în public.

Vreo doi ani amfora invitată pe la toate posturile tv, am acordat sute de interviuri pe acest subiect… firesc! Și am ieșit toate învingătoare, dragi mămici”, a scris soția lui Cristina Șișcanu pe Facebook, în urmă cu doi ani.


Abonează-te pe

Citește și:

Bianca Comănici și Iancu Sterp, surprinși în ipostaze neașteptate! Berna i-a dat de gol pe cei doi tineri

Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!

Niculina Stoican și Olguța Berbec s-au întâlnit la tribunal! Ce decizie a luat instanța în cazul de plagiat

Culiță Sterp și Daniela Iliescu s-au logodit într-un cadru de vis: „Îți mulțumesc pentru că mă faci fericită”

Roxana Prințesa Ardealului, acuzații grave la adresa Biancăi Pop: „Copilul meu și-a spart buza”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Ingredientul secret care se pune în ardeii umpluți pentru a nu se întări
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri