Sambata, la ora 20:00, „Moldovenii” revin la Kanal D, cu cel de-al doilea sezon!

Serial Moldovenii
Serial Moldovenii actori

Padurarul Mitica, Aurica, primarul Spagoveanu, Maria, Cornel, dascalul, preotul dar si multe alte personaje inedite, spumoase, bine conturate, revin in casele romanilor cu aventuri fabuloase

Mai sunt doar cateva zile pana cand telespectatorii isi vor lua portia zdravana de comedie si buna dispozitie, odata cu difuzarea celui de-al doilea sezon al serialului „Moldovenii”, ce va avea premiera sambata aceasta, de la ora 20:00, la Kanal D! Radu Tibulca, Petronel Gabriel Gongeanu, Andreea Lodba, Iulian Mehedint, Aida Ioana Cojocariu, Bogdan Burtila, Vasile Pantiru si Claudiu Dobrita revin in haina satenilor din  Gaurenii de Jos, cu portii generoase de peripetii incredibile si umor.

" Veti avea ocazia in acest sezon sa vedeti sufletele noastre puse pe tava in intamplarile pe care personajele noastre le traiesc in acest sezon. Noi, actorii si echipa de productie, am incercat sa facem tot ceea ce putem mai bine astfel incat in aceasta toamna sa va aducem zambetele pe chipuri; si va promitem sa nu va dezamagim", spune Radu Tibulca, actorul care da viata primarului Ghita Spagoveanu.

Serial Moldovenii
Serial Moldovenii Kanal D[Sursa foto: Captură KANAL D]

Situatii comice, intriga si suspansul scenariului, personajele complexe sunt ingredientele ce nu vor lipsi din acest nou sezon al serialului „Moldovenii”. Comedia va fi la superlativ, dupa cum marturiseste chiar Petronel Gabriel Gongeanu, cel care il intrepreteaza pe padurarul Mitica, un om al satului.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

"Acest nou sezon este mai complex, mult mai elaborat decat primul. Ne dorim sa oferim publicului un produs si mai bun”, a  declarat Petronel Gongeanu.

"In timpul filmarilor,  am trait un amalgam de emotii. De multe ori personajul meu a trecut de la agonie la extraz, si eu odata cu el”,  a adaugat Andreea Lodba, cea care o interpreteaza pe Aurica in serial, o femeie simpla de la tara, pasionata de moda, chiar daca exploateaza aceasta bucurie estetica intr-un mod bizar. 

Cel de-al doilea sezon se anunta a fi unul incendiar, cu personaje bine conturate,  "un sezon foarte frumos, la care s-a muncit foarte, foarte mult",  dupa cum precizeaza si Iulian Mehedint, “craiul” Cornel din serialul "Moldovenii".

Aşadar, nu pierdeti, din 10 octombrie, in fiecare sambata, de la ora 20:00, comedia la superlativ si o doza uriasa de buna dispozitie, oferite de serialul „Moldovenii”, la Kanal D!

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Sambata, de la ora 15:00, in “ROventura”, Aventuri in Bucovina de poveste

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Grila de toamna Kanal D. Un carusel al emotiilor, umorului, povestilor de viata inspirationale si al informatiilor pertinente si relevante

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies