Kanal D dă umorul la maximum! Râzi în hohote cu „Moldovenii”!


Din 10 octombrie, va fi difuzat cel de-al doilea sezon al îndrăgitului serial de comedie.

Așteptarea a luat sfârșit! Cel de-al doilea sezon al serialului de comedie „Moldovenii” va fi difuzat, din 10 octombrie, la Kanal D, îndragitele personaje din Găurenii de Jos urmând să revină în casele telespectatorilor cu peripeții incredibile și hohote de râs.

Viața „satului paralel”, plină de neprevăzut, de situații cotidiene hilare și de tipologii memorabile, pune din nou stăpânire pe România. Cele mai noi aventuri ale locuitorilor din Gaurenii de Jos vor putea fi urmarite in fiecare sâmbata, de la ora 20:00, din 10 octombrie, la Kanal D.

Îl vom regăsi pe primarul Șpagoveanu (Radu Țibulcă) în pușcărie și rămâne de văzut la ce metode neortodoxe va apela și dacă va reuși acesta să iasă din spatele gratiilor. Cum lumea fascinantă a satului Găurenii de Jos nu este nici ea ferită de pandemie, cei de acasă vor avea ocazia sa-i vadă pe simpaticii săteni cum reacționează în fața temutului virus. Noi tensiuni de cuplu apar între Mitică (Petronel Gongeanu) și Aurica (Andreea Lodbă), clasicele dispute din sânul familiei Eleftereanu evoluând și generând discuții spumoase între cei doi soți. Nici Ion (Bogdan Burțilă) nu are viața ușoară alături de Maria (Aida Ioana Cojocariu), însa pare că, după îndelungi căutări, ajunge să-și găsească vocația. Alergând după noi cuceriri, Cornel (Iulian Mehedinț) își consolidează reputația de „latin lover”. Noi provocări apar și pentru Părintele Vasile (Vasile Panțîru) și Dascalul sau, Neluțu (Claudiu Dobriță). Pe lângă personajele deja cunoscute, vor intra și altele în scenă, la fel de savuroase, iar telespectatorii vor avea ocazia să le cunoască pe îndelete, pe parcursul noilor episoade.

Comicul de situație și de limbaj, absurdul ce pare să intervină în fiecare bucatică de scenariu, intriga plină de surprize și personajele excelent articulate de fiecare actor în parte, toate acestea sunt ingrediente care îi vor introduce pe telespectatori într-o atmosferă relaxată, plină de umor, odată cu vizionarea celui de-al doilea sezon „Moldovenii”.

Nu pierdeti, din 10 octombrie, in fiecare sâmbata, de la ora 20:00, comedia la superlativ și o doză uriașă de bună dispozitie, oferite de serialul „Moldovenii”, la Kanal D!


Citește și:

“Moldovenii”, show de zile mari astăzi, în matinalul “Scularea”, de la Radio Impuls, cu Orlando şi Ţibulcă

A murit! Gabriela Cristea este devastată! ”A făcut pancreatită...”

Grila de toamna Kanal D. Un carusel al emotiilor, umorului, povestilor de viata inspirationale si al informatiilor pertinente si relevante

Guvernul introduce noi restricții? Executivul poate opri traficul pe timpul nopții!

Moșii de Toamnă 2020: cea mai puternică rugăciune pe care trebuie să o rostești de Sâmbăta Morților

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

ANM a făcut anunțul neașteptat: Cod galben de ninsori și viscol.

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri