“Moldovenii”, show de zile mari astăzi, în matinalul “Scularea”, de la Radio Impuls, cu Orlando şi Ţibulcă


*Radu Ţibulcă și Orlando Ivan dau românilor “Scularea”, în fiecare dimineață, de luni până vineri, de la ora 7:00, la Radio Impuls.

Petronel Gongeanu, Iulian Mehedinț, Bogdan Burțilă și Andreea Lodbă, care dau viață unor personaje savuroase in serialul de comedie “Moldovenii”, difuzat în fiecare duminică, de la ora 23:00, la Kanal D, s-au alăturat astăzi matinalilor Radu Ţibulcă și Orlando Ivan, prezentatorii matinalului “Scularea”, de la Radio Impuls.

Puși pe glume, cei patru invitați s-au întrecut în a le împărtăși ascultătorilor Radio Impuls, cele mai amuzante momente petrecute la filmările serialului “Moldovenii”.

Andreea Lodbă, cea care interpretează personajul Aurica, din “Moldovenii”, a stârnit hohote de râs atunci când a povestit o întâmplare neobișnuită, care îl “incrimina” chiar pe colegul ei, Radu Țibulcă.

Citeste si: Șpagoveanu șochează din nou: “Ce nevoie avem de dispensar dacă suntem sănătoși tun și credincioși?”

Citeste si: Cele mai tari momente din serialul de comedie “Moldovenii”

“Întâmplări amuzante sunt multe, dar azi va spun doar una aparte, care s-a petrecut înainte cu o zi de ziua lui Radu (Țibulcă – n.r.). Noi, colegii, am stabilit să nu-i urăm <La mulți ani!>, să vedem cum reacționează. Toată echipa era concentrată pe activitatea pe care o desfășurăm acolo, și niciunul dintre noi nu l-a felicitat, pentru aniversare.

După ce am terminat filmările, Radu se pregătea să plece, dar noi trebuia să îl <reținem>; urmă să-i cântăm <La mulți ani> și să-i aducem tortul aniversar. Eu, care purtăm tocuri, m-am gândit să-l iau în cârca pe Radu, m-a ajutat și Aida (
Aida Ioana Cojocariu – personaj Maria). Treaba a fost sub control, până când a apărut Cornel (Iulian Mehedinț – n.r.). În acel moment l-am apucat pe Radu de picioare, și am căzut toți, peste o camera de filmat, pe care am și distrus-o. Radu s-a ridicat cu pantalonii rupți … J”, a povestit Andreea, printre hohote de râs. 

Moldovenii
Moldovenii

Radu Țibulcă, coprezentatorul Radio Impuls, și membru al echipei serialului “Moldovenii”, în care interpretează rolul primarului Ghiță Șpagoveanu a mai adăugat amuzat:

“Vreau să spun că eu, atunci când m-am ridicat, am auzit <prețul> camerei de filmat:  20.000 euro!”

Mâine dimineață, Radu Ţibulcă și Orlando Ivan, gazdele matinalului “Scularea”, difuzat de luni până vineri, la Radio Impuls, își așteaptă ascultătorii, începând cu ora 7:00, pregătiți pentru o nouă ediție cu energie, bună dispoziție, umor și muzică de calitate, dar și cu cele mai proaspete știri. 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Schimbari in grila Kanal D! Ce productii fenomen vor putea urmari telespectatorii, in aceasta iarna

Tragedie la Casa Regală! Meghan Markle a pierdut copilul

Șpagoveanu șochează din nou: “Ce nevoie avem de dispensar dacă suntem sănătoși tun și credincioși?”

Bianca de la Puterea dragostei, mesaj important pentru Livian: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu...”

„Prizoniera destinului”, o poveste dramatică, inspirată din fapte reale, are premiera miercuri, 9 decembrie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Pelerinajul de Sfântul Andrei nu va avea loc! Ce au decis magistrații?!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri