Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Escapadă la Codlea

Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”,     Escapadă la Codlea

”ROventura” ne invită sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, într-o nouă ediție a emisiunii, să călătorim la Codlea, pentru o escapadă de weekend fermecătoare. Cu Postăvaru încă îmbrăcat de iarnă, dar cu Măgura înverzită, Țara Bârsei ni se arată ca o adevărată sărbătoare.

Alături de George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii, ne vom bucura de natură, vom degusta vinuri alese și ne vom înfrupta din preparate delicioase.

Vechi leagăn al sașilor și floare a industriei românești, Codlea este astăzi o bijuterie medievală ce vrea să-și valorifice potențialul turistic extraordinar, la doi pași de cele mai vizitate obiective turistice din județul Brașov.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!- wowbiz.ro

Citește și: Semnele care prevesteau că este ceva în neregulă cu Dj Lalla, tânăra găsită moartă pe o plajă din Mamaia- radioimpuls.ro

De data aceasta, vizita la Codlea se va transforma într-o sarabandă de gusturi, de experiențe culinare, care mai de care suave și cuceritoare.

Pe aceste meleaguri, frumusețea naturală e în perfectă armonie cu cea creată de om.

Cel mai vizitat județ al țării are o deschidere foarte mare pentru primirea turiștilor din toată țara, dar și de peste hotare.

Roventurienii vor degusta, în această feerică incursiune, vinuri de pe dealurile Silagiului, din Banat, și mâncăruri de inspirație internațională, pregătite în Ardeal, locul unde gustul bun și bunul gust își dau mâna pentru răsfățul desăvârșit al oaspeților.

Odată cu lăsarea serii, se schimbă și centrul de interes al oaspeților. De pe lac, din bungalow-uri ori din restaurant, toată lumea se îndreaptă spre sala de evenimente, unde urmează să trăiască experiența unui mini-concert oferit de una  dintre cele mai iubite trupe din România.

Nu ratați sâmbătă, de la ora 15:00, o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, numai la Kanal D.Citește și:

„A fost o perioadă frumoasă. E foarte greu să apreciezi” Cove, mărturisiri neașteptate despre relația cu Oana Zăvoranu! Cei doi au fost împreună în urmă cu mult timp

„Copilaș cât de curând. Abia aștept!” Claudia Puican nu mai are răbdare! Soția lui Armin Nicoară vrea cu orice preț să devină mamă

ego.ro Ce să adaugi în apa cu care speli parchetul din casă. Va străluci de curățenie

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro Cauza morții Laurei Roşca, tânăra găsită moartă pe o plajă din Mamaia

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Care a fost cea mai mare dorință a lui Alexandru Arșinel, înainte să moară: „Era necăjit”. Ce l-a rugat regretatul actor pe Dan Negru

stirilekanald.ro O femeie și-a lăsat fiul să moară de foame după ce soțul i-a ordonat să-l nu-l mai hrănească. Bărbatul susținea că acesta trebuia hrănit doar cu „razele soarelui”. Cei doi au fost condamnați pentru moartea nou-născutului


Parteneri
Cookies