Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”


Piatra Craiului, destinație de poveste

Cu dragoste de țară, dar și animați de dor de munte și de zăpadă, ajungem, de data aceasta, la poalele masivului Piatra Craiului. Sâmbătă, de la ora 15:00, emisiunea ”ROventura” ne poartă pașii pe meleaguri impresionante, acolo unde vom descoperi tradiția locului și frumusețile ascunse ale zonei, la Piatra Craiului.

Împreună cu George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii, ne reîntoarcem la Zărneștiul natal frumoasei prezentatoare, acolo unde se afla principala poartă de acces în Parcul Național.

Fie că practică escalada ori vor doar să se plimbe, iubitorii muntelui traversează canionul acesta sălbatic și pleacă de-aici pe deplin satisfăcuți. Cel mai vizitat obiectiv turistic din Piatra Craiului atrage, anual, mii de turiști iar plaiurile acestea te fac să te oprești în loc și să admiri minunățiile înconjurătoare. Aici devii una cu natura și reușești să te deconectezi de la orice factor de stres.

Fermecați de frumusețea neatinsă a locului, aici, la Piatra Craiului, simți cum pitorescul naturii te uluiește și te cucerește pe vecie. Zona este de o frumusețe rară, iar oamenii locului știu să te facă să te simți bine venit. Vom da frigul de-afară pe căldura din cabana în care ne vom opri, pentru popas, loc magic în care ne vom bucura și de gătitul la foc de lemne, și de un veritabil spectacolul culinar în bucătărie.

Nu ratați o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, sâmbătă, de la ora 15:00, la Kanal D.


Abonează-te pe

Citește și:

„Am făcut tot ce a ținut de mine ca să fim bine.” Ce s-a întâmplat în familia Simonei Gherghe

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Cine este Dr. Alexandra Mircea. „Eu când eram mică voiam să fiu Andreea Esca sau medic dentist”

Bucle perfecte în doar câțiva pași

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
O veveriţă a fost găsită aproape îngheţată, pe un drum din Mediaş. Ce a făcut un sibian care a găsit-o?
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri