Saloane de înfrumusețare disponibile online


Saloane de înfrumusețare disponibile online

În ultima perioadă, tot mai mulți clienți își schimbă saloanele de înfrumusețare obișnuite.


In articol:

Fie din motive de siguranță, fie din motive financiare sau că nu mai sunt mulțumiți de servicii. Apelarea la un salon despre care nu știi prea multe informații, poate să contribuie la părerea ta despre serviciile respective. Sunt saloane la care mergi pentru că îți place un serviciu și altele la care te satisfac prețurile.

Dar, ce faci când nu știi nici prețul și nici serviciile?


Pe site-ul Stailer sunt saloane de înfrumusețare disponibile online

Această platformă este dedicată atât clienților, cât și celor care oferă astfel de servicii. Vei putea alege dintre serviciul de pensat, epilat, masaj, cosmetică, tuns, manichiură și pedichiură, vopsit, coafat sau tratamente pentru păr. Când intri pe site, specifică genul tău, serviciul de care ai nevoie, locația, cât și data & ora dorită pentru a merge la salon.

Se vor afișa toate rezultatele din zona ta, împreună cu durata programării, prețul și fotografii de la salon.

Atunci cand cauti sa te vopsesti la salon, cele mai utile sunt recenziile. Pe site poți vedea recenziile asupra salonului respectiv, indiferent de care ar fi serviciul de care ai nevoie. Platforma pune la un loc cei mai buni bărbieri, frizeri sau make-up artiști din zona ta! Vei putea vizualiza fotografii din interiorul salonului, cât și păreri despre modul în care sunt executate serviciile.

Practic, ai saloane de înfrumusețare disponibile online.

Schimbarea culorii părului este o decizie extrem de grea. Dacă alegi stilistul greșit, părul tău nu își poate reveni la normal, ci doar să optezi pentru o altă culoare, uneori și o altă coafură. Prețul este un alt aspect pe care trebuie să îl iei în considerare, dar nu poți umbla din salon în salon să întrebi despre costuri. Intră pe site-ul Stailer și poți vedea prețurile, cât și durata serviciului de vopsit.
În funcție de prețuri, poți alege ceea ce se potrivește bugetului și dorințelor tale.

Echipa din spatele platformei Stailer este orientată către nou, către tehnologie și o ușoară utilizare a acesteia. În acest fel, sunt puse la dispoziția clienților toate rezultatele înscrise a saloanelor de înfrumusețare. Dacă deții un salon și nu te-ai înscris încă pe stailer.ro, e timpul să o faci! Vei fi mai vizibil în online, iar oamenii pot efectua mai ușor programări la salonul tău. Ești în căutare de noi clienți? Ei pot vedea și oferi recenzii asupra muncii efectuate, cât și interiorul salonului tău.

Pe site se pot înscrie și stiliști individuali, nu doar saloane. Astfel, dacă ești nail artist, make up artist, frizer, bărbier, oferi servicii de epilare profesională, cosmetică, masaj sau efectuezi tratamente pentru păr, platforma îți este destinată! Poți să te înscrii cu ușurință și oamenii te pot găsi atunci când sunt în căutarea acestor servicii. De asemenea, îți va fi mult mai ușor să îți gestionezi programările.

Un client poate descoperi mult mai ușor și mai facil saloane de înfrumusețare disponibile online, cu doar câteva click-uri.


Abonează-te pe

Citește și:

Fiica lui Adi Minune, pregătiri intense pentru nuntă! Cum descrie tânăra cadrul perfect pentru marele eveniment

Ți se rupe sufletul! Ce a pățit soția lui Benone Sinulescu după moartea artistului

Mira, fotografie uimitoare cu burtica la vedere! Toți au crezut că este gravidă: „Nu credeați că pot?”

DESCOPERĂ: Cine este și ce vârstă are chef RADU DUMITRESCU

CITEȘTE: Ce să îți pui în bagaj la munte

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Bianca Comănici, absentă la emisiunea „Bărbați vs Femei”! Bruneta a făcut anunțul îngrijorător: „Din păcate, am Covid”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri