„Să știți că eu ador acest tort.” Fiica Cristinei Șișcanu și a lui Mădălin Ionescu, un adevărat maestru în bucătărie! Micuța Petra a dezvăluit rețeta sa de tort din foi de napolitană!

„Să știți că eu ador acest tort.” Fiica Cristinei Șișcanu și a lui Mădălin Ionescu, un adevărat maestru în bucătărie! Micuța Petra a dezvăluit rețeta sa de tort din foi de napolitană!
„Să știți că eu ador acest tort.” Fiica Cristinei Șișcanu și a lui Mădălin Ionescu, un adevărat maestru în bucătărie! Micuța Petra a dezvăluit rețeta sa de tort din foi de napolitană!

Află din rândurile următoare care este rețeta de tort din foi de napolitană.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt fericiții părinți ai Petrei. Fiica lor, în vârstă de 6 ani, este adesea prezentă în videoclipurile mamei sale pe care le postează în mediul online. De data aceasta, însă, Petra a fost chiar ea „gazda” unui videoclip postat pe pagina Cristinei Șișcanu, în cadrul căruia explică modul de preparare al unui tort din foi de napolitană.

Micuța Petra a preparat chiar ea acest desert, iar procesul a fost unul extrem de simplu. Mai mult decât atât, potrivit spuselor sale, rezultatul este de-a dreptul delicios.

Să știți că eu ador acest tort. Mie îmi place foarte mult .”, a spus Petra.

Rețeta de tort din foi de napolitană

Citește și: „Cel mai ușor de făcut fel de plăcintă. Ingredientele sunt puține, se face foarte repede.” Rețeta de plăcintă cu iaurt a Paulei Chirilă

Citește și: Rețeta de brioșe dietetice a Cristinei Șișcanu! Vedeta a împărtășit secretele nutriționistului

Ingrediente:

  • foi de napolitană;
  • 250 de grame de nuci;
  • 3 cutii de lapte condensat.

Mod de preparare:

Fiica Cristinei Șișcanu a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.

Primul pas este să mărunțim nucile cu ajutorul unui sucitor. Ulterior, trebuie să prăjim puțin miezul de nucă. Trebuie să mestecăm cu atenția astfel încât să nu se lipească de tigaie. Ulterior, punem laptele condensat într-un bol și apoi îl amestecăm cu miezul de nucă. După ce am obținut crema, este timpul să ungem foile de napolitane cu aceasta.

 „ Să începem cu prima foaie de napolitană.

Punem pe toate colțurile și pe mijloc. Trebuie să fim generoși cu crema, adică să punem multă, să nu fim zgârciți. Punem a doua foaie și batem ușor ca să nu se rupă .”, a explicat Petra.

Ulterior, repetăm procesul până când terminăm toate foile de napolitană. După ce am terminat, punem tortul la frigider pentru câteva ore și așteptăm să se întărească.

Să vă dau și un pont: puneți deasupra o farfurie și după aceea o greutate.

Orice greutate vreți voi. După aceea, lăsați la frigider și o să iasă un tort minunat .”, a mai spus fiica Cristinei Șișcanu pe Facebook.

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

„Terminați cu prostiile astea, deschideți-vă mințile! Nu tratați copiii ca pe niște obiecte. Lăsați-i să își manifeste personalitățile!”Cristina Șișcanu trage un semnal de alarmă în mediul online

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Vești de ultimă oră despre starea lui Dan Petrescu. Fiicele lui au venit de urgență în țară: „A slăbit 30 de kilograme”

Fanii emisiunii Casa Iubirii sunt în șoc după aceste declarații INCENDIARE: "Vreau să înțelegeți că...". Ce a putut să spună Roberta despre participarea ei, dar și despre două dintre concurentele din acest sezon: "Puteam să ies câștigătoare"

Alina Sorescu, despre primele semnale de alarmă din fosta sa relaţie – confesiune tulburătoare la „În oglindă” „Chiar am crezut că poate fi prințul pe cal alb pe care mi-l imaginam”

Cum arăta Cihangir Ceyhan, actorul care joacă rolul Hayri în serialul "Fata de la fereastră", când a debutat pe platourile de filmare

Zece studenți arși de vii într-un incendiu devastator într-un restaurant! Tragedie de nedescris în Peru


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies