,,Să încerc să dorm cât mai puțin ca să fac cât mai multe.” Lu-K Beats, despre cauza reală a decesului lui Nosfe


Lu-K Beats a vorbit sincer și și-a deschis sufletul, după moartea lui Nosfe. El a spus adevărul despre moartea artistului și despre problemele financiare pe care le avea.


In articol:

Nosfe s-a stins din viață pe data de 16 octombrie 2022, iar de atunci au apărut mai multe teorii despre motivele care au dus la acest eveniment tragic.

Citește și: „Nu mai aveam unde să fug.” Mădălina Crețan, dezvăluiri necunoscute despre căsnicia cu Nosfe

Lu-K Beats, despre moartea lui Nosfe

De-a lungul timpului au apărut mai multe teorii cum că Nosfe s-a stins din viață din cauza substanțelor interzise pe care le consuma, dar la aproape două luni de la tristul eveniment, Lu-K Beats a făcut lumină.

El a spus că artistul nu avea probleme de sănătate și se întreba ce ar putea consuma pentru a face supradoză.

,,Ce să bagi ca să faci supradoză? Mai ales că el nu avea probleme de sănătate sau nu știam noi. Scandalurile vând. Adevărul e plictisitor câteodată”, a spus Lu-K Beats.

Așadar, Luca George, pe numele său real, a dezvăluit că Nosfe a făcut preinfarct pe scenă, la ultimul concert pe care l-a susținut, înainte să se stingă din viață.

,,A făcut preinfarct la concert.

A coborât de pe scenă, s-a dus acasă și a făcut infarct. Dar asta vinde. El dormea foarte puțin și încerca să fie treaz cât mai mult ca să facă cât mai multe chestii.Soția lui a găsit în telefonul lui, în notițe, chestii pe care le simțea el: ‘Să încerc să dorm cât mai puțin ca să fac cât mai multe’. Automat, am trecut prin asta, am ajuns la ulcere și era și eu să mor. Mi s-a făcut o gaură în stomac și pierdeam sânge, eram alb, a trebuit să-mi doneze lumea. El care nu dormea, avea o familie, un copil, responsabilitatea e mare. ȘATRA nu a mai avut succesul ăla, nu s-au mai făcut banii ăia și automat ajungi în punctul ăsta în care îți cedează corpul. Mai ales el, care dormea puțin și stătea toată ziua în studio”, a spus prietenul și colegul lui Nosfe”, a spus Lu-K Beats.

Lu-K Beats, despre cauza reală a decesului lui Nosfe

Lu-K Beats, despre cauza reală a decesului lui Nosfe

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Oameni nevinovați.” Ce a pățit Mădălina Crețan, la două săptămâni, după decesul lui Nosfe

Care era cel mai mare vis al lui Nosfe

Cel mai mare vis al artistului era să lanseze un album, la care a lucrat ani buni, motiv pentru care, în momentul actual există mai mult de 200 de piese nelansate de ale lui.

Lu-K Beats a spus că trebuie să se întâmple asemenea lucruri ca oamenii să realizeze că au pierdut un artist bun.

„Trebuie se întâmple nenorociri din astea ca lumea să realizeze că era un artist bun. Nosfe era un monstru și avem 200-300 de piese nelansate de la el, cu care ajungi să faci ani mulți treabă, dacă ți le împarți ca lumea și nu sufoci. Și era în perioada lui, erau piese bune față de tot ce a scos până acum și o să se vadă că își atinsese, poate, potențialul ăla pe care îl aștepta și el și toată lumea. 200 le avem noi la studio, dar el se ducea la toate studiourile din București și făcea muzică. Pe la fiecare studio sunt piese și dacă stai să le aduni faci 20 de albume”, a declarat Lu-K Beats.

Artistul își dorește să îi ducă visul mai departe prietenului său, iar în martie, de ziua lui, speră că va fi lansată colecția de piese.

„Era loc de mai bine. El cu fiecare piesă pe care o făcea devenea mai bun și se auzea. La anul, de ziua lui, încercăm, în martie. Nu prea mai am chef să fac muzică, mi-a dat-o nasol. După ce s-a întâmplat, am stat închis în casă o săptămână și am ascultat toate piesele lui, pe care toată lumea o să le audă altfel. În piesele în care o să se lanseze o să audă motivul pentru care s-a întâmplat treaba asta, zice că trage în fiecare zi, că nu doarme, că e extenuat și o să afle lumea din piese de ce a murit”, a dezvăluit Lu-K Beats.

Citește și: Mădălina Crețan, soția artistului Nosfe, va fi audiată de Poliție

Lu-K Beats, despre cauza reală a decesului lui Nosfe

Lu-K Beats, despre cauza reală a decesului lui Nosfe

[Sursa foto: Instagram]

 


Abonează-te pe

Citește și:

„Nu mai aveam unde să fug.” Mădălina Crețan, dezvăluiri necunoscute despre căsnicia cu Nosfe

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere

„Oameni nevinovați.” Ce a pățit Mădălina Crețan, la două săptămâni, după decesul lui Nosfe

Motivul decesului artistului Nosfe. Rezultatul autopsiei arată adevărul despre moartea lui neașteptată

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Sfatul zilei din 27 ianuarie 2023. O zodie trebuie să își organizeze viața
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri