„Oameni nevinovați.” Ce a pățit Mădălina Crețan, la două săptămâni, după decesul lui Nosfe


Mădălina Crețan este plină de durere, după ce Nosfe s-a stins din viață, în urmă cu două săptămâni. Ea își alina durerea cu mesajele pe care le primea de la fani, dar în urmă cu puțin timp, a primit o lovitură la care nu se aștepta.


In articol:

Soția lui Nosfe a rămas fără cont de Instagram, după ce mai mulți internauți i-au dat report. Aceasta avea o legătură foarte strânsă cu cei care îi trimiteau mesaje, după tragicul eveniment, și reușea să își aline durerea.

Citeste si: Cine este Mădălina Creţan, soția lui Nosfe. “Sunt soţie, mamă, blogger, iubitoare de viaţă, de animale, de natură… şi de familie… foarte mult!”

Soția lui Nosfe și-a pierdut contul de Instagram

După moartea lui Nosfe, Mădălina Crețan a creat o legătură puternică cu persoanele care o urmăreau și au încercat să fie lângă ea în aceste clipe dureroase.

Ea le-a fost recunoscătoare oamenilor pentru toate mesajele frumoase pe care le-a primit și le-a mulțumit de fiecare dată pentru grija acordată.

În momentul actual, a pierdut singura modalitate prin care își alina dorul de soțul ei, deoarece contul ei de Instagram a fost închis, după ce mai multe persoane care o urmăreau i-au dat report.

Lu-K Beats a trimis un mesaj în mediul online și a spus că oamenii care au făcut acest lucru nu sunt deloc fericiți cu viața pe care o au și că este un lucru oribil să facă asemenea gest doar pentru a se amuza.

„Să ajungi să dai report(..) și mai ales să ștergi contul soției lui Nosfe într-o perioadă ca asta, doar ca să te distrezi, și altor oameni nevinovați înseamnă că nu prea ești fericit cu viața pe care o ai. Ar trebui să te gândești mai mult la ceea ce te face fericit. Oribil! Și să te mai și lauzi pe story după aia… copii nefericiți. Pe lângă Mădă, au pățit și Sauce și Tups și mulți alții, doar din cauză că aveau poză cu Nosfe la profil.", a transmis Lu-K Beats, pe InstaStory.

Ce a pățit Mădălina Crețan, la două săptămâni, după decesul lui Nosfe

Ce a pățit Mădălina Crețan, la două săptămâni, după decesul lui Nosfe

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ruby, în lacrimi la un concert. Care este motivul. Are legătură cu moartea lui Nosfe

Ce a spus Mădălina Crețan, înainte de a-i fi închis contul

În urmă cu câteva zile, înainte de a-i fi închis contul de Instagram, Mădălina Crețan a transmis un mesaj plin de emoție, prin care și-a exprimat recunoștința față de oamenii care sunt alături de ea în momentele grele.

„Aș vrea să vă spun că în ultimii ani mi-am pierdut foarte mult încrederea în binele din oameni, deși eu am gândit mereu că toți avem bine în noi, dar viața asta ne-a făcut să-l îngropăm din diferite motive. De aproape o săptămână sunt copleșită de toată energia voastră curată, am momente când îmi e frică să o îmbrățișez complet pentru că n-am mai întâlnit-o până acum și nu înțeleg cum să mă port cu ea. Am primit și primesc atât de mult ajutor de la voi, moral, financiar, spiritual, fizic încât simt că nu voi avea niciodată suficient de multe cuvinte să vă pot mulțumi. Îmi pare rău că nu pot răspunde mesajelor individual, sunt mii, dar încerc în fiecare zi să cotesc din ele pentru că mă încălzesc cumva. Vă simt aproape de sufletele noastre, vă simt durerea, empatia, dragostea, sinceritatea, respectul. Vă iubesc, vă mulțumesc, vă apreciez enorm.", a scris soția lui Nosfe, pe contul personal de Instagram.

Ce a pățit Mădălina Crețan, la două săptămâni, după decesul lui Nosfe

Mesajul Mădălinei Crețan

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Motivul decesului artistului Nosfe. Rezultatul autopsiei arată adevărul despre moartea lui neașteptată

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Mădălina Creţan, soția lui Nosfe. “Sunt soţie, mamă, blogger, iubitoare de viaţă, de animale, de natură… şi de familie… foarte mult!”

Magda Pălimariu, pentru prima dată în România de când a născut. Vedeta a făcut dezvăluiri emoționante din viața de mămică

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Ruby, în lacrimi la un concert. Care este motivul. Are legătură cu moartea lui Nosfe

Mădălina Crețan, soția artistului Nosfe, va fi audiată de Poliție

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Ce va apărea pe taloanele de pensie. Anunțul oficial pentru persoanele care primesc sub 3.000 de lei
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri