„Să fii un învingător în lupta asta”. Băiatul lui Kamara are nevoie de o nouă operație! Care este starea de sănătate a micuțului

Băiatul lui Kamara are nevoie de o nouă operație!
Băiatul lui Kamara are nevoie de o nouă operație!

Fiul artistului se pregătește pentru o nouă intervenție!

Kamara, îndrăgitul artist de la noi, a anunțat că fiul său, Leon, se pregătește pentru o nouă operație. Artistul se luptă de 7 ani pentru ca micuțul lui să se însănătoșească, căci la naștere a primit un diagnostic dur.

În cadrul unui emisiuni recente, Kamara a dezvăluit că Leon are o stare bună de sănătate și că face progrese în fiecare zi, lucru care îl bucură nespus de mult.

Citeste si: „Pielea mea este mai sensibilă”. Ana Morodan, primele imagini după operația de micșorare a bustului

Băiatul lui Kamara are nevoie de o nouă operație!
Băiatul lui Kamara are nevoie de o nouă operație![Sursa foto: Facebook]

Kamara, despre cum a evoluat starea de sănătate a fiului său

Kamara și partenera lui de viață, Oana, au devenit părinți în urmă cu 7 ani. Din nefericire, la naștere, micuțul Leon s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, motiv pentru care acum este nevoit să facă o serie de intervenții chirurgicale.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„A fost la Timișoara împreună cu mama lui, unde a fost evaluat și ni

s-a spus să așteptăm cu operația pentru că el a evoluat foarte mult din punct de vedere motric, reușește să se ridice singur în fund și în genunchi.

Este un pas foarte mare!", a dezvăluit Kamara, în cadrul unei emisiuni TV.

Citeste si: „A fost o operație foarte dificilă atât pentru chirurgi, cât și pentru mine" Monica Pop, noi detalii despre operația de cancer!

Băiatul lui Kamara are nevoie de o nouă operație!
Băiatul lui Kamara are nevoie de o nouă operație![Sursa foto: Facebook]

Kamara va scrie o carte despre Leon, fiul său

Toți fanii lui știu faptul că artistul are o relație specială cu fiul său, care reușește să își surprindă tatăl în fiecare zi, mai ales atunci când starea lui de sănătate nu este întocmai bună.

Ei bine, solistul de la „Alb-Negru” a mărturisit că își notează de fiecare dată tot ce îi spune micuțul, asta pentru că are de gând să scoată o carte despre acesta.

„Cognitiv este un geniu! Ce vorbe îmi dă, de exemplu într-una din zilele în care eram supărat mi-a spus: 'Băi Kamara, să fii deștept în viața asta, să fii puternic și să fii un învingător în lupta asta pe care o duci'.

M-am emoționat enorm de mult! Eu notez toate vorbele pe care mi le spune că vreau să fac o cărticică cu vorbele lui Leon. I-am spus și mămicii lui să noteze tot. Mi-a spus odată: 'Tati, îți spun o vorbă pe care să nu o uiți niciodată. Bogăția și tinerețea dispar, dar talentul și stăruința niciodată'. Leon este un mic geniu!”, a mai spus Kamara.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Fiica lui Florin Salam, Betty, și-a făcut prima intervenție estetică: „Aleg să am grijă de mine”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

„Urlam că mi-e frig”. Andra Volos a trecut printr-o operație dificilă, timp de șase ore

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies