“SĂ CREȘTI MARE!” – Campania de Craciun a Știrilor Kanal D, în colaborare cu Asociația “Protagoniști în Educație”

“SĂ CREȘTI MARE!” – Campania de Craciun a Știrilor Kanal D, în colaborare cu Asociația “Protagoniști în Educație”
“SĂ CREȘTI MARE!” – Campania de Craciun a Știrilor Kanal D, în colaborare cu Asociația “Protagoniști în Educație”

Începând de astazi, 21 decembrie, Știrile Kanal D demarează Campania “SĂ CREȘTI MARE!”, în colaborare cu Asociația “Protagoniști în Educație”. În cadrul principalului buletin informativ al Știrilor Kanal D de la ora 19:00, de luni până joi, vom urmări reportaje emoționante realizate în mijlocul unor familii greu încercate, fiecare dintre acestea având mare nevoie de ajutor.

De Crăciun, Știrile Kanal D, împreună cu Asociația “Protagoniști în Educație” fac din urare o misiune de onoare și oferă copiilor care nu pot privi prea departe, curajul de a-și imagina viitorul pentru că, mai importante decât darurile care te cheamă să

copilărești sunt darurile care te ajută să crești!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

                Urmărește Știrile Kanal D, de la ora 19:00, și află cum poți și tu să ajuți un copil vulnerabil să rămână conectat la educație! 

 

Despre Asociația FDP „Protagoniști în Educație: a fost înființată în anul 1996 de către voluntari italieni și români, cu sprijinul organizației italiene AVSI.

De-a lungul anilor, asociația a implementat programe pentru a promova binele comun, venind în sprijinul celor mai vulnerabile grupuri sociale: copii abandonaţi, copii şi tineri care trăiesc cu HIV,  persoane cu dizabilităţi, şomeri.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Culiță Sterp spune lucrurilor pe nume! Care este, de fapt, situația dintre mama Geta și logodnica sa, Daniela Iliescu: „Nu mă pot certa cu Daniela pentru mama și nici invers.”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Care este cel mai mare eșec al Andreei Bălan? „Am pierdut banii, vreo 90.000 de euro. Am reușit apoi să am succes financiar și să câștig mulți bani.”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave


Cookies