“SĂ CREȘTI MARE!” – Campania de Craciun a Știrilor Kanal D, în colaborare cu Asociația “Protagoniști în Educație”

“SĂ CREȘTI MARE!” – Campania de Craciun a Știrilor Kanal D, în colaborare cu Asociația “Protagoniști în Educație”
“SĂ CREȘTI MARE!” – Campania de Craciun a Știrilor Kanal D, în colaborare cu Asociația “Protagoniști în Educație”

Începând de astazi, 21 decembrie, Știrile Kanal D demarează Campania “SĂ CREȘTI MARE!”, în colaborare cu Asociația “Protagoniști în Educație”. În cadrul principalului buletin informativ al Știrilor Kanal D de la ora 19:00, de luni până joi, vom urmări reportaje emoționante realizate în mijlocul unor familii greu încercate, fiecare dintre acestea având mare nevoie de ajutor.

De Crăciun, Știrile Kanal D, împreună cu Asociația “Protagoniști în Educație” fac din urare o misiune de onoare și oferă copiilor care nu pot privi prea departe, curajul de a-și imagina viitorul pentru că, mai importante decât darurile care te cheamă să

copilărești sunt darurile care te ajută să crești!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

                Urmărește Știrile Kanal D, de la ora 19:00, și află cum poți și tu să ajuți un copil vulnerabil să rămână conectat la educație! 

 

Despre Asociația FDP „Protagoniști în Educație: a fost înființată în anul 1996 de către voluntari italieni și români, cu sprijinul organizației italiene AVSI.

De-a lungul anilor, asociația a implementat programe pentru a promova binele comun, venind în sprijinul celor mai vulnerabile grupuri sociale: copii abandonaţi, copii şi tineri care trăiesc cu HIV,  persoane cu dizabilităţi, şomeri.Citește și:

Aveţi pulsul mare? Ce dietă trebuie să urmaţi

Horoscop 20 iunie 2024. Află ce zodie a fost dezamăgită

Anna Lesko, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Locuința de vis a Ancăi Serea, distrusă de furtuna violentă din Capitală: ”Nu știu dacă realizați până unde este apa”

Cum a fost pentru Adriana Simionescu prima zi după ce s-a întors de la maternitate? „Mi-am dat seama că într-adevăr există depresia postpartum.”

Virginia, față în față cu Robi! Concurenta a luat o hotărâre neașteptată în privința fostului ei partener! „Nu am niciun of. Am o dorință!” Cum a reacționat Robi

„Înfricoșător!” Descoperire sinistră făcută de o femeie în imaginile din vacanță, chiar din hotel! A făcut-o să tremure de frică și să țină ascuns totul până astăzi


Cookies