”S-a întâmplat...” Radu de la Casa Iubirii este în doliu, după ce un membru al familiei sale s-a stins din viață


Radu, concurent al emisiunii Casa iubirii traversează clipe extrem de dureroase, din cauza faptului că un membru al familiei sale a decedat.


In articol:

Radu a devenit rapid faimos datorită apariție sale în cadrul emisiunii Casa Iubirii, tânărul fiind chiar unul dintre finaliștii sezonului 1, care a hotărât să se înscrie și în sezonul 2. Cu ajutorul carismei sale, el a reușit să adune de partea sa numeroși oameni care îl simpatizează și îl susțin neîncetat.

În urmă cu puțin timp, din nefericire, Radu le-a transmis admiratorilor că trece prin momente dificile, deoarece un membru din familia sa a decedat.

Radu de la Casa Iubirii trece prin momente dureroase

Radu de la Casa Iubirii este în doliu, după ce un membru al familiei sale s-a stins din viață

[Sursa foto: Instagram]

Radu este extrem de activ în mediul online, unde obișnuiește să păstreze legătura constant cu susținătorii săi, și să le povestească tot ce se petrece în viața lui.

Din nefericire, concurentul de la Casa Iubirii le-a oferit fanilor o veste foarte tristă. Recent, Radu se afla în timpul unui live, când fanii l-au întrebat dacă părinții acestuia l-au vizitat la București. Însă, din păcate, răspunsul acestuia nu a fost cel la care susținătorii s-ar fi așteptat, deoarece el a dezvăluit că mama lui trebuia să vină în vizită, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat, pentru că fratele femeii a trecut la cele veșnice.

„Trebuia să vină weekendul ăsta (n.r- mama lui trebuia să vină la București), dar s-a întâmplat o chestie, a murit fratele ei, adică unchiul meu. Mi-a murit un unchi de la Constanța și a trebuit să se ducă la înmormântare”, a anunțat Radu.

Citește și: Cine este Cristina Maria Dănilă de la Casa Iubirii, sezonul 2. „Sunt fecioară, dar nu ca zodie!”

Radu de la Casa Iubirii este în doliu, după ce un membru al familiei sale s-a stins din viață

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Patrick Daniel Deac de la Casa Iubirii, sezonul 2. ”Toată viața mea mi-am dorit să am o iubită blondă.”

Radu, dezvăluiri despre sentimentele sale pentru Kinga

Telespectatorii care au urmărit Casa iubirii  în sezonul 1 au avut speranța că Radu și Kinga vor fi un cuplu, însă acest lucru nu a fost posibil. Fosta concurentă a susținut faptul că Radu nu ar fi avut de sentimente reale pentru ea, și că doar a încercat să se prefacă, lucru pe care tânărul a simțit să îl lămurească. Radu a dezvăluit că lucrurile nu au stat așa, deoarece el a simțit o anumită afecțiune pentru Kinga.

„Kinga a afirmat că nu am simțit nimic pentru ea. Vreau doar să îi spun că ceva în sufletul meu a fost. Am simțit ceva pentru ea, recunosc că poate nu am fost îndrăgostit, dar am simțit afecțiune față de ea, mereu a fost ceva special pentru această fată”, a mărturisit acesta în cadrul emisiunii Culisele Iubirii.

Citește și: Cine este Emma Grumăzescu de la Casa Iubirii, sezonul 2. „Sunt nebună după mașini! Ador adrenalina și viteza la volan”

Radu de la Casa Iubirii este în doliu, după ce un membru al familiei sale s-a stins din viață

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Robert Chirescu de la Casa Iubirii, sezonul 2. „Aș vrea să împart cu ea cea mai frumoasă călătorie, călătoria prin viață!”


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Marinel Hotca de la Casa Iubirii, sezonul 2. „Prima impresie la mine este zâmbetul”

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere

Cine este Nona Rusu de la Casa Iubirii, sezonul 2: „Am rămas cu inima rănită după divorț ”

Cine este Patrick Daniel Deac de la Casa Iubirii, sezonul 2. ”Toată viața mea mi-am dorit să am o iubită blondă.”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Rețeta tradițională de Babka cu ciocolată, asemănătoare cu un cozonac!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri