Cine este Cristina Maria Dănilă de la Casa Iubirii, sezonul 2. „Sunt fecioară, dar nu ca zodie!”


Aflați din rândurile următoare cine este Cristina Maria Dănilă, concurentă la Casa Iubirii, sezonul 2.


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este Cristina Maria Dănilă, concurenta la Casa Iubirii, sezonul 2.

Casa  Iubirii a revenit pe micile ecrane cu sezonul 2 și aduce cu sine noi concurenți care sunt pregătiți să trăiască povești de dragoste pline de suspans.

Printre aceștia se află și Cristina Maria Dănilă, concurentă la Casa Iubirii, sezonul 2, difuzată pe Kanal D. Tânăra se numără printre cei 14 concurenți care au acceptat provocarea de a-și găsi jumătatea în Casa Iubirii.

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Cristina Maria Dănilă, concurentă la Casa Iubiri, sezonul 2.

Cine este Cristina Maria Dănilă de la Casa Iubirii, sezonul 2

Citește și: Cine este Emma Grumăzescu de la Casa Iubirii, sezonul 2. „Sunt nebună după mașini! Ador adrenalina și viteza la volan”

Cine este Cristina Maria Dănilă de la Casa Iubirii, sezonul 2

Citește și: Cine este Robert Chirescu de la Casa Iubirii, sezonul 2. „Aș vrea să împart cu ea cea mai frumoasă călătorie, călătoria prin viață!”

Cristina Maria Dănilă este prima concurentă care și-a luat inima în dinți și a hotărât să cunoască dragostea adevărată prin intermediul emisiunii „Casa Iubirii”.

Tânăra în vârstă de 19 ani locuiește la Sibiu și este studentă la Facultatea de Drept.

Despre ea, Cristina a spus să este o fire ambițioasă, sensibilă, amuzantă, dar și încăpățânată.

Cristina Maria Dănilă a dezvăluit un detaliu picant din viața ei intimă încă de la primul episod al emisiunii. „ Sunt fecioară, dar nu ca zodie !”, a spus Cristina în filmulețul său de prezentare.

Astfel, tânăra nu a cunoscut până acum băiatul de care să se îndrăgostească cu adevărat și căruia să îi ofere inima sa, deși, potrivit spuselor sale, a avut mai mulți pretendenți, în ciuda firii sale timide.

Sunt încăpățânată și cam irascibilă .”, a spus Cristina despre ea.

În privința așteptărilor pe care le are de le emisiunea „ Casa Iubirii ”, tânăra își dorește să găsească un băiat care să o aprecieze și să o facă fericită.

Pentru mine băiatul ideal e un tip de treabă, e cald la suflet și are ochi albaștri. Caut un om care să mă înțeleagă așa cum sunt și să fie un suflet cald cu mine.  Sper că acest băiat există și că s-a gândit și el odată cu mine să vină la Casa Iubirii. Îmi doresc foarte mult să experimentez cât mai mult pe această latură sentimentală. Nu pot spună că am fost până acum îndrăgostită.”, a declarat concurenta de la „Casa Iubirii”.

Din descrierile sale, singurul băiat cu ochii albaștri este Radu din sezonul 1 față de care Cristina a și mărturisit că are o simpatie. Totodată, tânăra susține că este pregătită să cunoască și să se îndrăgostească și de alte persoane din Casa Iubirii.

Cine sunt concurenții de la Casa Iubirii, sezonul 2

Citește și: Cine este Patrick Daniel Deac de la Casa Iubirii, sezonul 2. ”Toată viața mea mi-am dorit să am o iubită blondă.”

Cine sunt concurenții de la Casa Iubirii, sezonul 2

Casa Iubirii este reality-showul care te face să trăiești povești de dragoste intense, constituind o provocare pentru concurenți. În același timp, publicul de acasă este ținut în suspans de poveștile de dragoste și intrigile care iau naștere în Casa Iubirii.

Pe lângă Cristina Maria Dănilă, alți noi concurenți au acceptat provocarea de a se îndrăgosti în cadrul unui reality-show de excepție.

Nona, Bia, Mihaela, Cristina, Emma, Mari, Andrei, Alexandru, Patrick, și Robert sunt noii concurenți care vor participa la Casa Iubirii, sezonul 2. Acestora li se vor alătura încă 4 concurenți din primul sezon al emisiunii, ce își continuă parcursul în cel mai tare reality-show.

Astfel, alături de Emma, la reality-show-ul Casa Iubirii, difuzat pe Kanal D, mai iau parte și Nona, Bia, Mihaela, Cristina, Cristina, Mari, Andrei, Alexandru, Patrick, Robert, Radu, Ionuț, Natalia, și Bianca.

Casa Iubirii va fi difuzat de Kanal D și va putea fi urmărit de luni până vineri, de la 10:00 și de la 16:30, și în fiecare sâmbătă și duminică, de la 16:00 și de la 19:00.

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Zanni. ”Ne băteam pe o conservă de pateu, dormeau șobolanii la mine în ghete.”

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere

Cine este Jazzy Jo. „Nu mi-a venit să cred că mi se întâmplă asta”

Ce vârstă are FLAVIUS JUCU din CASA IUBIRII. „Sunt sincer și fidel și astea sunt cele mai importante calități pe care o femeie le caută la un bărbat"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Sfatul zilei din 27 ianuarie 2023. O zodie trebuie să își organizeze viața
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri