„S-a încheiat viața pentru mine atunci.” Armin Nicoară a povestit despre momentul în care a ajuns în comă

„S-a încheiat viața pentru mine atunci.” Armin Nicoară a povestit despre momentul în care a ajuns în comă
„S-a încheiat viața pentru mine atunci.” Armin Nicoară a povestit despre momentul în care a ajuns în comă

Armin Nicoară a trecut prin momente dificile în viață la vârsta de 15 ani, când a primit diagnosticul de diabet. În cadrul unui interviu, artistul a povestit despre această perioadă și despre persoanele care i-au fost alături.

La o vârstă fragedă, Armin Nicoară a primit o veste grea, și anume, a fost diagnosticat cu diabet. Cântărețul a trecut prin momente dificile și a dezvăluit într-un interviu că aceea a fost cea mai grea perioadă din viața lui. Armin Nicoară a mărturisit că a fost atât de afectat încât la un moment dat și-a pierdut speranța și nu mai dorea să trăiască.

Citește și: „Nu aș vrea să se nască cu diabet.” Armin Nicoară vrea să devină tătic! Ce a spus artistul despre apariția primului său copil

Motivul pentru care Armin Nicoară a ajuns în comă

În cadrul unui interviu, Armin Nicoară a vorbit despre momentul în care a aflat că are diabet, la vârsta de 15 ani. Cântărețul a mărturisit că a fost complet șocat, pentru că nu înțelegea de ce i se întâmplă lui așa ceva. A trebuit să își facă patru injecții pe zi și să își monitorizeze constant nivelul zahărului din sânge.

Armin a recunoscut că această perioadă a fost una dintre cele mai grele din viața sa, iar uneori simțea că nu mai are puterea să meargă mai departe.

„M-am rugat să fiu din ce în ce mai bine și în fiecare zi îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce primesc în viața mea, pentru sănătatea pe care o am, chiar dacă este cum e, dar este foarte bine.

La început spuneam de ce Dumnezeu mi-a dat mie această boală că nu este ușor, la început trebuie să faci multe injecții, 4 pe zi și pentru mine a fost foarte greu. Ca și copil când te lovește viața cu diabetul te doboară la pământ. Eu nu am mai fost bun de nimic câțiva ani de zile. M-am oprit din toate treburile pe care le făceam, m-am dat bătut.
S-a încheiat viața pentru mine în acel moment. După primele zile când m-am îmbolnăvit de diabet tot spuneam la salonul care sunt internat că vreau să mor pentru că nu vedeam viața. Spuneam că de ce Dumnezeu mi-a dat mie această boală. La început eu nu știam că trebuie să-mi fac toată viața injecții de insulină. A fost dur poate că atunci ca și copil trebuia să-mi spună un pic mai plăcut.
La vârsta de 15 ani nu am acceptat deloc. Din acel moment s-a încheiat viața pentru mine.'',
a declarat Armin Nicoară, în cadrul unei emisiuni.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Armin Nicoară a povestit despre momentul în care a ajuns în comă.
Armin Nicoară a povestit despre momentul în care a ajuns în comă.[Sursa foto: Facebook]

Cine i-a fost alături cântărețului

Armin Nicoară a mai adăugat că cea care i-a dat viață a fost lângă el în toată această perioadă grea și i-a administrat injecțiile.

Artistul este de părere că pe chipul părinților săi se putea observa tristețea, mai ales că în acele momente, tatăl său renunțase la cântat.

„La început Claudia nu a fost lângă mine pentru că nu ne cunoșteam. La început a fost mama mea și a fost o greutate și pentru părinți. Mama venea să îmi facă injecțiile pentru că eu nu voiam. Plângea de fiecare dată.

Tata nici nu mai cânta.'', a mai mărturisit Armin Nicoară.

Citește și: Andreea Marin, năpustită de lacrimi! Mesajul emoționant pe care i l-a transmis fiica sa, Violeta: „Mami, îți mulțumesc..”- kanald.ro

Citește și: „A crăpat inima în el” Cine e Mircea Tat, consilierul mort după alegeri- stirilekanald.ro

Armin Nicoară a povestit despre momentul în care a ajuns în comă.
Armin Nicoară a povestit despre momentul în care a ajuns în comă.[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Confesiunile emoționante ale lui Armin Nicoară la “În oglindă”, emisiune difuzată duminică, la 22:00, la Kanal D2Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

"La noi se joacă hore, sârbe, se distrează. La nunta asta, aveam două programe de cântat." Valentin Sanfira a trecut prin momente cumplite, în cadrul unui eveniment

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Kevin Jonas, membrul formației "Jonas Brothers", primele declarații dupa operația de cancer

Stirile Kanal D de la ora 19:00, in topul preferintelor telespectatorilor

Robi, afirmații dureroase despre Virginia! „Nu mi-a plăcut niciodată!” Aflați cum va reacționa concurenta dar și ce se va întâmpla între Roberta și Sebastian, joi, 13 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România


Cookies