„S-a încheiat viața pentru mine atunci.” Armin Nicoară a povestit despre momentul în care a ajuns în comă

„S-a încheiat viața pentru mine atunci.” Armin Nicoară a povestit despre momentul în care a ajuns în comă
„S-a încheiat viața pentru mine atunci.” Armin Nicoară a povestit despre momentul în care a ajuns în comă

Armin Nicoară a trecut prin momente dificile în viață la vârsta de 15 ani, când a primit diagnosticul de diabet. În cadrul unui interviu, artistul a povestit despre această perioadă și despre persoanele care i-au fost alături.

La o vârstă fragedă, Armin Nicoară a primit o veste grea, și anume, a fost diagnosticat cu diabet. Cântărețul a trecut prin momente dificile și a dezvăluit într-un interviu că aceea a fost cea mai grea perioadă din viața lui. Armin Nicoară a mărturisit că a fost atât de afectat încât la un moment dat și-a pierdut speranța și nu mai dorea să trăiască.

Citește și: „Nu aș vrea să se nască cu diabet.” Armin Nicoară vrea să devină tătic! Ce a spus artistul despre apariția primului său copil

Motivul pentru care Armin Nicoară a ajuns în comă

În cadrul unui interviu, Armin Nicoară a vorbit despre momentul în care a aflat că are diabet, la vârsta de 15 ani. Cântărețul a mărturisit că a fost complet șocat, pentru că nu înțelegea de ce i se întâmplă lui așa ceva. A trebuit să își facă patru injecții pe zi și să își monitorizeze constant nivelul zahărului din sânge.

Armin a recunoscut că această perioadă a fost una dintre cele mai grele din viața sa, iar uneori simțea că nu mai are puterea să meargă mai departe.

„M-am rugat să fiu din ce în ce mai bine și în fiecare zi îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce primesc în viața mea, pentru sănătatea pe care o am, chiar dacă este cum e, dar este foarte bine.

La început spuneam de ce Dumnezeu mi-a dat mie această boală că nu este ușor, la început trebuie să faci multe injecții, 4 pe zi și pentru mine a fost foarte greu. Ca și copil când te lovește viața cu diabetul te doboară la pământ. Eu nu am mai fost bun de nimic câțiva ani de zile. M-am oprit din toate treburile pe care le făceam, m-am dat bătut.
S-a încheiat viața pentru mine în acel moment. După primele zile când m-am îmbolnăvit de diabet tot spuneam la salonul care sunt internat că vreau să mor pentru că nu vedeam viața. Spuneam că de ce Dumnezeu mi-a dat mie această boală. La început eu nu știam că trebuie să-mi fac toată viața injecții de insulină. A fost dur poate că atunci ca și copil trebuia să-mi spună un pic mai plăcut.
La vârsta de 15 ani nu am acceptat deloc. Din acel moment s-a încheiat viața pentru mine.'',
a declarat Armin Nicoară, în cadrul unei emisiuni.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Armin Nicoară a povestit despre momentul în care a ajuns în comă.
Armin Nicoară a povestit despre momentul în care a ajuns în comă.[Sursa foto: Facebook]

Cine i-a fost alături cântărețului

Armin Nicoară a mai adăugat că cea care i-a dat viață a fost lângă el în toată această perioadă grea și i-a administrat injecțiile.

Artistul este de părere că pe chipul părinților săi se putea observa tristețea, mai ales că în acele momente, tatăl său renunțase la cântat.

„La început Claudia nu a fost lângă mine pentru că nu ne cunoșteam. La început a fost mama mea și a fost o greutate și pentru părinți. Mama venea să îmi facă injecțiile pentru că eu nu voiam. Plângea de fiecare dată.

Tata nici nu mai cânta.'', a mai mărturisit Armin Nicoară.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Armin Nicoară a povestit despre momentul în care a ajuns în comă.
Armin Nicoară a povestit despre momentul în care a ajuns în comă.[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Confesiunile emoționante ale lui Armin Nicoară la “În oglindă”, emisiune difuzată duminică, la 22:00, la Kanal D2



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

"La noi se joacă hore, sârbe, se distrează. La nunta asta, aveam două programe de cântat." Valentin Sanfira a trecut prin momente cumplite, în cadrul unui eveniment

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies