„Nu aș vrea să se nască cu diabet.” Armin Nicoară vrea să devină tătic! Ce a spus artistul despre apariția primului său copil

„Nu aș vrea să se nască cu diabet.” Armin Nicoară vrea să devină tătic! Ce a spus artistul despre apariția primului său copil

Armin Nicoară și Claudia Puican trăiesc o frumoasă poveste de iubire, iar în ciuda zvonurilor, cei doi sunt mai fericiți ca niciodată. Iată ce a dezvăluit Armin Nicoară despre dorința de a deveni tătic!

Armin Nicoară și Claudia Puican se numără printre cele mai apreciate și cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc.

Armin Nicoară este pregătit să devină tată

Artiștii se concentrează asupra venirii primului lor copil, deoarece își doresc nespus de mult să devină părinți.

Cu toate acestea, există o singură teamă care îl îngrijorează pe Armin, mai precis diagnosticul său de diabet, pe care l-a primit în adolescență. Acestuia îi este frică de faptul că fiul sau fiica lui va moșteni această boală cumplită și că aceasta se va manifesta la o vârstă fragedă.

„Eu 100% îmi doresc să devin tată. Lucrăm în acest moment la acest lucru pentru că eu am și o frică din cauza bolii, diabetului.

Am auzit, la diferiți oameni, că e posibil ca dacă ai diabet și copilul să se nască cu diabet. Nu aș vrea un copil, la o vârstă fragedă să se nască cu diabet pentru că eu cred că ar fi un chin, dar nu se știe niciodată. Doamne ferește!", a spus Armin Nicoară, în cadrul emisiunii "În Oglindă" de la Kanal D2.

Citește și: „Sar de la balcon, fac ceva, mă duc pe stradă și dă mașina peste mine, gânduri la orice pas!” Armin Nicoară a povestit despre cele mai tulburătoare momente trăite în viața sa

Armin Nicoară vrea să devină tătic

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!- wowbiz.ro

Citește și: Cauza morții Laurei Roşca, tânăra găsită moartă pe o plajă din Mamaia- radioimpuls.ro

Cum s-au cunoscut Armin Nicoară și Claudia Puican

 Armin Nicoară și Claudia Puican și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu anul trecut, iar evenimentul a fost sărbătorit într-o petrecere fastuoasă alături de persoanele dragi.

Deși sunt foarte cunoscuți de români, nu multă lume cunoaște cum s-au cunoscut cei doi și care a fost reacția soției artistului atunci când a aflat despre diagnosticul lui Armin Nicoară.

„Am început să ies mai mult cu prietenii și așa am cunoscut-o. Când am adus-o pe Claudia acasă, după tiți acești ani, eu neavând nicio prietenă, nici discuții poate cu nimeni și interacțiune cu lumea, aveam o emoție poate față de ea.

Îmi era rușine să îmi fac injecțiile de față cu ea. La un moment dat, Dumnezeu parcă a adus-o pe Claudia să înțeleagă și să fie aproape ca mama. Ea mi-a zis să încerce să îmi facă injecțiile, să mă ajute. Îmi era rușine să nu cumva să vadă ea", a mărturisit Armin Nicoară, la Kanal D2.

Citește și: Armin Nicoară a făcut dezvăluiri impresionante, duminică, la Kanal D2, la “În oglindă” “Acea imagine nu pot să o șterg vreodată din suflet!”

Armin Nicoară vrea să devină tătic

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Lorena va izbucni în lacrimi! „Va rog frumos să mă votați în Gală să plec acasă!” Aflați cum va reacționa Laurențiu și ce se va întâmpla, sâmbătă, 30 septembrie, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: VIDEO- Teme inteligente cu muncă puțină. Inteligența artificală, folosită adesea de elevi sau studenți- stirilekanald.ro

De asemenea, Armin Nicoară a discutat despre problemele pe care le are cu diabetul încă de la vârsta de 15 ani. În ciuda faptului că există o pompă de insulină disponibilă, artistul a preferat mult timp varianta injectării. Totodată, durerea cumplită l-a făcut să ia în considerare schimbarea modului de administrare a insulinei, iar persoana care a fost decisivă în această alegere a fost chiar Claudia Puican.

„La un moment dat, cum stăteam noi în cameră, am scos eu ceva din dulap și mi-a căzut atunci o pompă de insulină. M-a întrebat ce este, ea fiind neștiutoare, i-am explicat. Nici nu mă interesa prea mult, pentru că eu când am luat pompa aceea de insulină am înțeles că nu e bună așa că am închis-o în dulap și nu am folosit-o. Între timp, la mine se agravase problema cu picioarele și nu mai puteam să mă culc fără să îmi pun gheață pe picioare(...) Ea, văzând treaba aceasta și după ce au început să îmi apară și o serie de pete pe picioare, foarte multă lume mi-a spus că risc inclusiv să îmi amputeze picioarele din cauza diabetului și am ajuns iar la gânduri grele. Într-o seară, Claudia mi-a zis că dacă nu îi dau pompa să vadă ce e ne certăm. A luat-o, s-a uitat la ea și în acel moment, când mi-am lipit-o pe mână, cumva puterea negativă din acel moment, această pompă era expirată de vreun an(...) S-a apucat ea să caute pe internet, mi-a comandat și în momentul în care am văzut cât de ușor este și că scap de injecții(...) După ce am aflat de aceste aparate am descoperit că se poate trăi și așa. M-am bucurat că am scăpat de injecții pentru că la un moment dat nu mai intra acul în picior", a mai precizat Armin Nicoară, la "În oglindă".Citește și:

„Sar de la balcon, fac ceva, mă duc pe stradă și dă mașina peste mine, gânduri la orice pas!” Armin Nicoară a povestit despre cele mai tulburătoare momente trăite în viața sa

Armin Nicoară a făcut dezvăluiri impresionante, duminică, la Kanal D2, la “În oglindă” “Acea imagine nu pot să o șterg vreodată din suflet!”

ego.ro Ce trebuie să adaugi neapărat în butoiul cu murături. Ingredientul special care le dă savoare

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro Cine este românul care a câștigat „America's Got Talent” și premiul de 1 milion de dolari

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Care a fost cea mai mare dorință a lui Alexandru Arșinel, înainte să moară: „Era necăjit”. Ce l-a rugat regretatul actor pe Dan Negru

stirilekanald.ro O femeie și-a lăsat fiul să moară de foame după ce soțul i-a ordonat să-l nu-l mai hrănească. Bărbatul susținea că acesta trebuia hrănit doar cu „razele soarelui”. Cei doi au fost condamnați pentru moartea nou-născutului


Parteneri
Cookies