Ruzgar, replică dură pentru Umut

Ruzgar, replică dură pentru Umut
Ruzgar, replică dură pentru Umut

Astăzi, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, o regăsim pe Nursema hotărâtă să divorțeze de Umut.

Cu toate că a făcut eforturi uriașe pentru a-și salva căsnicia, Nursema se simte neapreciată de către soțul său și nu poate trece peste comportamentul ofensator al acestuia, la adresa ei. Abdullah este alături de fiica sa și, la rugămintea Nursemei, el va avea o întâlnire cu Umut pentru a clarifica detaliile divorțului. Umut însă este convins că Ruzgar este cel care a “contribuit” la decizia Nursemei de a divorța și merge să îi ceară socoteală acestuia.

Alev este foarte fericită alături de Abdullah și amândoi păstrează discreția față de familiile lor, în ceea ce privește relația lor. Fatih va avea parte de un șoc atunci când Gorkem manifestă un comportament nepotrivit față de el dar și față de familia sa.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Doga se simte bine în prezența lui Giray iar Nilay speculează că cei doi vor forma, în curând, un cuplu. Mai mult, atât mama cât și bunica lui Doga îl plac foarte mult pe chipeșul Giray și încurajează o relație între cei doi tineri.

Cum va răspunde Ruzgar acuzelor formulate de Umut, la adresa sa puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Oana Lis, dezvăluiri dureroase despre părinții săi: „Mama m-a abandonat. La noi era o familie tradițională. Femeia tăcea din gură. Dacă nu tăcea din gură, era posibil să ia bătaie.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

ctrița din "Beverly Hills", 90210″, Shannen Doherty, a murit la 53 de ani. A pierdut lupta cu cancerul după mulți ani de luptă cu boala nemiloasă

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Diana Maria Cazacu, fata de 19 ani atacată de urs, a fost îngropată azi: Aceasta a fost înmormântată în rochie de mireasă, în aceeași criptă cu bunicul ei

"Era întins pe jos, cu un glonț în cap". Mărturia medicului care a încercat să-l resusciteze pe spectatorul împușcat la mitingul lui Trump


Cookies