Ruzgar, replică dură pentru Umut

Ruzgar, replică dură pentru Umut
Ruzgar, replică dură pentru Umut

Astăzi, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, o regăsim pe Nursema hotărâtă să divorțeze de Umut.

Cu toate că a făcut eforturi uriașe pentru a-și salva căsnicia, Nursema se simte neapreciată de către soțul său și nu poate trece peste comportamentul ofensator al acestuia, la adresa ei. Abdullah este alături de fiica sa și, la rugămintea Nursemei, el va avea o întâlnire cu Umut pentru a clarifica detaliile divorțului. Umut însă este convins că Ruzgar este cel care a “contribuit” la decizia Nursemei de a divorța și merge să îi ceară socoteală acestuia.

Alev este foarte fericită alături de Abdullah și amândoi păstrează discreția față de familiile lor, în ceea ce privește relația lor. Fatih va avea parte de un șoc atunci când Gorkem manifestă un comportament nepotrivit față de el dar și față de familia sa.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Doga se simte bine în prezența lui Giray iar Nilay speculează că cei doi vor forma, în curând, un cuplu. Mai mult, atât mama cât și bunica lui Doga îl plac foarte mult pe chipeșul Giray și încurajează o relație între cei doi tineri.

Cum va răspunde Ruzgar acuzelor formulate de Umut, la adresa sa puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Zi de sărbătoare în familia Sterp! Iancu și Denisa Coțolan au spus „DA” la Starea Civilă

În această seară, de la ora 20:00, în ”Totul pentru familia mea”, la Kanal D Süsen trece prin momente cumplite

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies