Ruxi Opulenta, apel neașteptat imediat după ce a fost desemnată câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebrities”. Cu cine a vorbit chiar în platou: „Mi-a băgat telefonul așa în ureche”


Roxana Erdei, marea câștigătoare a sezonului 7 „Bravo, ai stil! Celebrities”, noi dezvăluiri după spectacol! Cine a fost prima persoană care a contactat-o?


In articol:

Ruxi Opulenta, pe numele său real Roxana Erdei, a fost desemnată marea câștigătoarea a sezonului 7 „Bravo, ai stil! Celebrities”, după ce a fost votată în număr foarte mare de către telespectatori. Cu un procentaj de 54,5%, Ruxi a reușit să o învingă pe Viviana Sposub care a obținut doar 45,5%. Vedeta a mărturisit, în urmă cu scurt timp, care a fost primul lucru pe care l-a făcut imediat după ce Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii de modă de la Kanal D, a anunțat că ea este câștigătoarea. 

Citeste si: Ruxi, prima activitate după ce a câștigat marele premiu „Bravo, ai stil! Celebrities”. Cu cine și-a dat întâlnire vedeta

Ruxi Opulenta

Ruxi Opulenta

[Sursa foto: Captură video]

Ruxi Opulenta, apel neașteptat imediat după ce a fost desemnată câștigătoare

Invitată în platoul WOWbiz, la emisiunea prezentată de Irisha, Ruxi a dezvăluit că în momentul în care toată lumea din platou venea la ea să o îmbrățișeze și să o felicite pentru marele premiu, sora ei i-a pus telefonul la ureche pentru că primise un apel de la o persoană foarte importantă din viața ei.

Bunica ei, care locuiește la Satu Mare, își dorea enorm să vorbească cu ea și să îi transmită un mesaj! Vedeta a recunoscut că femeia este genul care se frământă și nu poate dormi noaptea atunci când nu știe ce se întâmplă cu nepoții ei și, pentru că a urmărit cu sufletul la gură emisiunea, a ținut să-i spună câteva cuvinte Roxanei.  

„Eram în platou și sora mea era în platou și eu eram pe acolo, vorbeam cu toată lumea...sora

mea cică: «Vorbește cu buni!»și mi-a băgat telefonul așa în ureche. Am vorbit cu bunica mea. Era cea mai strestată și a trebuit s-o liniștim. Se uita la TV în acel moment, dar ea e genul care se macină, nu doarme noaptea, se gândește la orice, e genul ăla.  Mi-a zis: «Ce mă bucur că s-a terminat, acum pot să stau liniștită, poți să stai și tu liniștită, că te-ai stresat..»”, a mărturisit Roxana Erdei în cadrul emisunii amintite anterior.

Citeste si: Ruxi este câștigătoarea “Bravo, ai stil! Celebrities”: “Premiul acesta nu este al meu, ci al vostru”

Ruxi Opulenta

Ruxi Opulenta

[Sursa foto: Captură video]

Ruxi s-a bucurat enorm să vadă că sora ei este alături de ea

Ruxi a fost foarte fericită să vadă că sora ei era prezentă în platou în timp ce Ilinca Vandici a desemnat-o marea câștigătoarea a sezonului 7 „Bravo, ai stil! Celebrities”. Vedeta mărturisește că în astfel de momente este foarte important să ai pe cineva apropiat lângă tine, mai ales că emoțiile sunt foarte greu de stăpânit.

„Eu nu sunt genul care să mă emoționez, poate dacă venea bunica mea, că o vedeam pe bunica mea de la Satu Mare.

Știu că în momentul ăla ești mai emoționat și simți nevoia de cineva apropiat. M-am bucurat că sora mea era acolo”, a mai spus ea.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine a câştigat Bravo, ai stil! Celebrities - 5 februarie 2022

Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!

Ruxi are planuri mărețe după „Bravo, ai stil! Celebrities”! Vedeta vrea să plece din țară: „Să văd ce direcție voi urma în viață”

Cine este (RUXI) Roxana Erdei. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

Cine este Diana Bulimar. “În sport oricum ești judecat”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Larisa Iordache. „Nemulţumitului i se ia darul”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri