Cine a câştigat Bravo, ai stil! Celebrities - 5 februarie 2022


Bravo, ai stil! Celebrities 5 februarie 2022. Cum arată coroana câştigătoarei şi care este marele premiu al show-ului.


In articol:

Fanii emisiunii fenomen Bravo, ai stil! Celebrities au aşteptat cu sufletul la gură, Marea Finală difuzată aseară de la ora 20:00, pe postul Kanal D. Cele cinci finaliste ale show-ului de fashion au fost Adina Halas, Ruxi, Viviana Sposub, Bella Santiago şi Raluca Dumitru. Acestea au strălucit în faţa juraţilor şi au încercat să îşi convingă susţinătorii să le voteze până la momentul “Stop Vot” precizat de Ilinca Vandici. Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu, Tibi Clenci şi Victor Slav au oferit ultimele note pentru cele mai spectaculoase ţinute, purtate de concurentele emisiunii.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este RALUCA BĂDULESCU. Biografie: nume real, data nașterii, vârstă, carieră

Citeste si: CITEȘTE: Cine este ADINA HALAS. Ce nume are în buletin, concurenta de la Bravo ai Stil! Celebrities

Cu emoţii şi lacrimi de fericire, tinerele aspirante la marele premiu au oferit telespectatorilor un adevărat spectacol stilistic.

Mesajele de susţinere din partea zecilor de vedete care le-au susţinut, au reuşit să întreţină emoţiile concurentelor şi mai ales lacrimile lor de fericire.

Vineri seara, Ilinca Vandici a precizat că Bella Santiago, Ruxi şi Viviana Sposub intră la egalitate în Marea Finală. "Cu acest clasament intrăm în Marea Finală. Vă spuneam că de când s-a resetat clasamentul cea care reuşeşte să adune cele mai multe steluţe este protejată în prima etapă eliminatorie din Marea Finală.

Având în vedere că sunteţi la acelaşi număr de stele, totul stă în mâinile voastre până ajungeţi în mâinile telespectatorilor. În funcţie de momentul pe care îl pregătiţi şi ţinuta pentru Marea Finală, în funcţie de notele pe care le obţineţi din partea juraţilor, aceea care se va clasa pe prima poziţie, aceea va avea imunitate în prima etapă eliminatorie. Departajarea se face mâine seară în Marea Finală", a anunţat Ilinca Vandici.

Cum a arătat clasamentul stelelor din marea finală Bravo, ai Stil! Celebrities, în data de 5 februarie 2022

Ce puncte au oferit Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu, Tibi Clenci şi Victor în marea finală  Bravo, ai Stil! Celebrities

Citeste si: CITEȘTE: Cine este (RUXI) Roxana Erdei. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

Ruxi – 23 puncte

Viviana Sposub – 22 puncte

Raluca Dumitru – 21 puncte

Bella- 19 puncte

Adina Halas – 18 puncte

Cine a fost eliminată de la  Bravo, ai Stil! Celebrities în data de 5 februarie 2022

cine a castigat bravo ai stil sezonul 7

În faţa juraţilor, în prima serie de eliminare au păşit Adina Halas, Raluca Dumitru şi Bella Santiago.

În urma voturilor, prima concurenta care a părăsit competiţia în Marea Finală Bravo, ai Stil! Celebrities a fost Adina Halas.

Deşi a avut un parcurs destul de lung în cadrul emisiunii difuzate de Kanal D, Adina Halas  a părăsit competiţia cu un procentaj de 2.3%.

După seria de emoţii trăite, Raluca Dumitru şi Bella Santiago nu au răsuflat uşurate. A urmat tura a doua de eliminare din cursa pentru “Cea mai stilată celebritate”. Procentajul de 4.3% a fost obţinut de Raluca Dumitru.

Podiumul in cadrul emisiunii Bravo, ai Stil! Celebrities a fost format din Bella Santiago, Ruxi şi Viviana Sposub.

Bella Santiago a obţinut locul trei cu un procent 10.3%.

Ilinca Vandici a anunţat “Spot vot!” şi procentajele finale au fost 53,8% şi 46.3%.

Ruxi a câştigat Bravo, ai Stil! Celebrities sezonul 7. Marele premiu de 100.000 lei i-a fost înmânat câştigătoarei, alături de coroana pentru “Cea mai stilată celebritate”.

Citeste si: PORTRET: Cine este VIVIANA SPOSUB, concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities

Ruxi a câştigat Bravo, ai Stil! Celebrities sezonul 7

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cine este Ruxi (Roxana Erdei)

Pe blogul personal Ruxi a vorbit despre copilăria pe care a trăit-o, dar şi despre pierderea tatălui ei, pe când ea avea o vârstă fragedă.

„Am crescut într-o familie normală, nu eram nici săraci, nici bogaţi…gen eram trei fraţi dar nu primeam trei ciocolate, ci una împărţită la trei:)))) ..ştiu, groaznic:)). Eu sunt de loc din Satu-Mare, dar am crescut în alt oraş deoarece părinţii au fost mutaţi cu locul de muncă şi au zis că vom sta acolo până când tatăl meu va obţine funcţia care-i va permite să se întoarcă în Satu-Mare.

Când aveam 13 ani, tatăl meu a murit într-un accident…ironic…chiar în săptămâna în care obţinuse transferul şi urma să ne mutăm înapoi în Satu-Mare’’, a povestit Ruxi pe blog-ul personal.

Ruxi Opulenta a absolvit Facultatea de Limbi Moderne și Aplicate din cadrul Universității București, în perioada 2005-2010.

„Sunt un personaj care satirizează societatea românească. Ei încearcă să trăiască personajul și în realitate, dar nu prea le iese. Parodiez societatea românească, care a făcut o obsesie din a mima bogăția. Eu nu iau la mișto persoanele, ci societatea”, spune Ruxi.

Cum au arătat ţinutele concurentelor în Marea Finală Bravo, ai Stil! Celebrities – 5 februarie 2022

Ruxi

Viviana Sposub

Raluca Dumitru

cine a castigat bravo ai stil 5 februarie 2022

Bella

Adina Halas

cine a castigat bravo ai stil


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este ANDREI NEACȘU, soțul Ilincăi Vandici. „Cineva ne-a făcut cunoştinţă absolut întâmplător. Am ieşit ca să ne cunoaştem şi aşa s-a înfiripat totul"

Detalii șocante! Ce au descoperit medicii pe corpul lui Alexandru Arșinel

Cine este BELLA SANTIAGO. Filipineza este noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities

Cine este MAURICE MUNTEANU. „Copilăria mea a fost destul de atipică, în sensul în care am crescut în comunism."

CV TIBI CLENCI: Cine este, cu adevărat și ce vârstă are noul jurat de la Bravo ai stil! Celebrities

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment
Sâmbătă, de la ora 15:00, începe un nou sezon „ROventura”, Incursiune de vis, de pe Plaiul Bâscilor până la Buzău
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri