Ruxi de la „Bravo, ai stil! Celebrities” vorbește despre cele mai mari traume din viața ei: „Îmi era teamă că nu voi evolua niciodată”

Ruxi de la „Bravo, ai stil! Celebrities”
Ruxi de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Tânăra și-a deschis sufletul și a dezvăluit câteva pasaje-cheie din viața ei care au determinat-o să se schimbe radical.

Roxana Erdei, cunoscută de public și sub numele de Ruxi Opulenta, este una dintre cele mai bune concurente ale sezonului cu numărul 7 „Bravo, ai stil Celebrities”. Tânăra a reușit să cucerească inimile juraților, dar și celor de acasă, prin atutudinea sa, dar și prin alegerile vestimentare inedite pe care le face. Ruxi de pe micile ecrane este foarte diferită de cea din realitate, iar acest lucru a fost dovedit chiar de ea.

În viața de zi cu zi, Roxana simte, suferă și iubește, iar în fața camerelor este impecabilă. De curând, bruneta a oferit un inteviu pentru Viva.ro în care dezvăluie cele mai întunecate pasaje din viața ei.

Citeste si: Ornela Pasăre s-a căsătorit în mare secret luna aceasta! Primele declarații oferite de artistă: „Este acea iubire specială și eternă”

Ruxi, dezvăluiri despre relațiile toxice pe care le-a avut!
Ruxi, dezvăluiri despre relațiile toxice pe care le-a avut![Sursa foto: Instagram]

Ruxi, despre relațiile toxice pe care le-a avut

Roxana Erdei și-a pus cap la cap gândurile și a scris cartea „Intoxicată” care a avut foarte mare succes în rândul femeilor. Până la 34 de ani, Ruxi a fost blocată în câteva relații toxice după care i-a fost foarte greu să se recupereze. Încercând să definitiveze înțelesul unei „relații toxice”, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” explică faptul că traumele din trecut conduc de regulă o persoană către tipologia partenerului nepotrivit.

Astfel, din dorința de a umple golul din trecut, femeile accepta să trăiască o iubire nesănătoasă.

„Abia la 34 de ani am realizat că eu trăiam ghidată de traumele mele și căutam să hrănesc aceste traume, nu iubirea sănătoasă. Relație toxică înseamnă să trăim cu un om de care sunt „îndrăgostite traumele noastre. Nu este nimic sănătos în asta, nu e dragoste. Iubirea nu e un bărbat care te chinuie fizic și/sau psihic, dar multe dintre noi o percepem astfel din cauza modului în care am fost crescute, educate, în care am primit sau nu afecțiunea de

care aveam nevoie”
, a explicat Ruxi pentru sursa citată.

Citeste si: Cântăreața Dodo a născut! Cum se simte acum proaspăta mămică: „Am fost foarte norocoasă!”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Roxana Erdei a vorbit despre traumele care i-au marcat viața
Roxana Erdei a vorbit despre traumele care i-au marcat viața[Sursa foto: Instagram]

Experiențele neplăcute și relațiile eșuate și-au spus cuvântul, drept pentru care Ruxi a și dezvăluit faptul că a fost foarte afectată psihic în perioada respectivă, asta pentru că își dorea din tot sufletul ca bărbații din viața ei să o iubească.

„O perioadă m-au afectat mult la nivel psihic, pentru că îmi doream ca bărbații să mă iubească. Este crunt să trăiești așa. Repercusiunea cea mai mare a fost că am REALIZAT asta într-un final și am înțeles de ce urmăm același tipar și la ce trebuie să lucrez pentru a avea relații sănătoase”, a mărturisit aceasta.

Citeste si: Anamaria Prodan, pregătită să se căsătorească după divorțul de Reghecampf: „Pot să aleg în fiecare secundă orice bărbat din acest Univers”

Ruxi de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, noi dezvăluiri despre viața sa
Ruxi de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, noi dezvăluiri despre viața sa[Sursa foto: Instagram]

De ce a acceptat Ruxi relațiile toxice?

Roxana Erdei s-a născut în Satu-Mare, într-o familie cu venituri medii, după cum a povestit chiar ea la un moment dat. Copilăria brunetei nu a fost lipsită de greutăți, întrucât și-a pierdut tatăl într-un accident, la o vârstă destul de fragedă. Despre atmosfera din familia ei, Ruxi notează faptul că nu a avut parte de afecțiunea necesară, asta și din cauza faptului că așa erau vremurile, părinții fiind axați doar pe asigurarea nevoilor de bază.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

„Am crescut într-o perioadă în care cei mai mulți dintre noi, copii la acel moment, nu am primit atenția, afecțiunea necesare, provenim din familii cu deficit emoțional. Pentru părinții acelor vremuri contau nevoile de bază, cele primare, să ne asigure hrană, haine. Nevoile emoționale erau un moft, dar nu îi condamn, așa erau timpurile, nici nu aveau multe informații legate de acest aspect. Părinții de astăzi sunt mult mai atenți la nevoile afective și mă bucură acest lucru”, a mai povestit concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities pentru sursa menționată anterior.

Citeste si: Theo Rose și Alex Leonte sunt la un pas de separare? Cum se înțeleg cei doi: „Ne certăm în fiecare zi...”

Ruxi de la „Bravo, ai stil! Celebrities”
Ruxi de la „Bravo, ai stil! Celebrities”[Sursa foto: Instagram]

Înainte de a scrie cartea care a adus-o pe culmile succesului, Ruxi a avut un moment de răscruce în care s-a schimbat radical din punct de vedere psihic. De la tânăra care se temea în fiecare moment de faptul că nu va putea evolua niciodată a trecut direct la femeia puternică și înțeleaptă de astăzi.

„Cred că am avut un moment de răscruce înainte de a scrie cartea „Intoxicată. Am avut un deblocaj psihic și totul s-a schimbat. Am prins curaj din toate punctele de vedere și cartea a fost exact ce aveam nevoie ca să mă eliberez de tot  ceea ce era pentru mine împovărător emoțional. Înainte de acest moment îmi era teamă că nu voi evolua niciodată, nici psihic și nici în carieră”, a mai spus ea.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Steliano Filip și Bianca Marina s-au împăcat! Fotbalistul a iertat aventurile soției sale de dragul fetiței lor

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Benone Sinulescu a lăsat în urma sa o avere uriașă! Pe cine a trecut artistul în testament: „Am preferat să fie ceva gândit din vreme”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies