Benone Sinulescu a lăsat în urma sa o avere uriașă! Pe cine a trecut artistul în testament: „Am preferat să fie ceva gândit din vreme”

A murit Benone Sinulescu
A murit Benone Sinulescu

Interpretul de muzică populară și ușoară s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani! Pe mâna cui a lăsat întreaga avere

Artistul Benone Sinulescu a murit joi, 18 noiembrie, la vârsta de 84 de ani, în urma unei pneumonii care s-a complicat, pe fondul unor probleme multiple de sănătate. Regretatul interpret de muzică populară și ușoară a lasăt în urma sa o întreagă colecție muzicală de-a dreptul impresionantă, cu peste 100 de cântece, dar și o avere considerabilă. Pe cine a trecut artistul în testament? 

Citeste si: Valeriu Gheorghiță, despre expirarea certificatului verde în iunie 2022! Anunțul coordonatorului Campaniei de Vaccinare

Ce avere a lăsat Benone Sinulescu?
Ce avere a lăsat Benone Sinulescu?[Sursa foto: Facebook]

Benone Sinulescu a lăsat în urma sa o avere uriașă!

Regretatul artist deținea nu mai puțin de șapte case, printre care o proprietate în zona Panduri din București, aproape de Hotelul Marriott. Mai mult decât atât, el ar fi deținut mai multe garsoniere pe care le închiria, pentru a-și spori veniturile. De asemenea, „Nea Beni”, așa cum i se mai spunea, avea și o vilă în județul Arad, unde locuia cu soția lui.

În urmă cu puțin timp, artistul renovase și casa părintească din comuna Siriu, județul Buzău. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Mi se spune Nea Beni, şapte case, mai tare ca Adrian Năstase. Așa se lăuda el prietenilor, la petreceri!”, povesteau apropiații marelui câtăreț Benone Sinulescu, potrivit  impact.ro.

Citeste si: Nouă propunere PNL! Persoanele nevaccinate să își plătească singure spitalizarea Covid

A murit Benone Sinulescu
A murit Benone Sinulescu[Sursa foto: Facebook]

Pe mâna cui a lăsat Benone Sinulescu întreaga avere

Celebrul inetrpret de muzică populară și ușoară se gândea la momentul în care va pleca dintre noi, astfel că a decis să treacă în testament ca toată averea să îi rămână soției sale.

„Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din București, Buzău şi din Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor.

În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte.

După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari”, declara Benone Sinulescu.

Benone Sinulescu era internat în spital încă de duminică, iar starea sa s-a înrăutăţit, decedând joi în jurul orelor 14:50. Artistul avea mai multe probleme de sănătate, printre care şi o pneumonie are i-a fost fatală. 

 Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Thomas Rhett a devenit tătic pentru a patra oară! Soția lui a născut o fetiță perfect sănătoasă: „Este un adevărat miracol”

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Momente de coşmar pentru festivalierii Electric Castle 2024: "Ne mișcăm foarte greu". Ce dificultăţi au întâmpinat

Laura Giurcanu și Cesar Bitlan, din nou împreună? Cum au fost surprinși cei doi în miez de noapte

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies