Rugaciune catre Sfantul Nectarie: te vindeca de toate bolile


Rugaciune catre Sfantul Nectarie: te vindeca de toate bolile

Rugaciune Sfantul Nectarie. Rugaciunea Sfantului Necatrie este foarte puternica. Daca este spusa cu tot sufletul, duce la vindecarea celor mai mari boli.

Rugaciune Sfantul Nectarie. O, preasfinte si intru tot laudate, mare facatorule de minuni Nectarie, pri­meste a­ceasta putina rugaciune de la noi, nevred­nicii robii tai, caci catre tine, ca la un ade­varat izvor de tamaduiri si grabnic fo­lo­sitor si ajutator prea­minunat scapand si catre sfant chipul icoanei tale privind, cu la­crimi fier­binti ne rugam tie: vezi, sfinte, durerile noastre, vezi saracia si ticalosia noastra. Vezi ranile sufletelor si ale trupurilor noastre. Ne rugam tie, Sfinte Ierarhe Nectarie, grabeste de ne ajuta cu neincetatele si sfintele tale rugaciuni si ne sprijineste pe noi, robii tai. Ia aminte la sus­pinele noastre si nu ne trece cu ve­derea pe noi, ticalosii si scarbitii, ca stim, sfinte al lui Dumnezeu, ca si dupa mutarea ta din viata aceasta trecatoare cine a nazuit la ajutorul tau si cu credinta ti s-a rugat nu a ramas nea­jutat.

Rugaciune Sfantul Nectarie. Ca cine te-a chemat intru ajutor si nu l-ai auzit? Sau cine, in dureri fiind si alergand spre ajutorul tau, nu i-ai usurat suferinta?

Rugaciune Sfantul Nectarie. Minunile si ajutorul tau ne-au facut si pe noi, ticalosii si scarbitii, sa te chemam sa ne vii in ajutor. Stim, o, alesule ierarh, de multi­mea ta­ma­duirilor pe care le-ai facut, nou doctor fara-de-arginti aratandu-te.

Nu cu­noas­tem nici sufe­rinta si nici durere pe care sa nu le poti alina.

Rugaciune Sfantul Nectarie. Nu cunoastem nici o boala careia tu sa nu ii poti aduce tamaduire, dar mai mult decat atat, nu numai ca ai tamaduit boli despre care doctorii ziceau ca nu pot fi tamaduite, ci si pe multi bol­navi i-ai ajutat sa se intareasca in credinta si in rabdare, si sa ia plata de la Dumnezeu pentru osteneala lor.

Rugaciune Sfantul Nectarie. Ingenunchind, ne rugam tie, Sfinte Ie­rarhe Nectarie, ca sa te rogi pentru noi lui Hristos, Cel Ce n-a trecut cu vederea ruga­ciunile tale cele jertfelnice, ci te-a intarit si te-a primit in cerestile locasuri.

Rugaciune Sfantul Nectarie. Catre Acela roaga-te, ca sa fim si noi ajutati si miluiti cu rugaciunile tale, si din pagube si necazuri izbaviti, ca sa binecu­vantam pe Dum­nezeu Cel in Treime laudat, totdeauna, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin!

Sursa: crestinortodox.ro


Abonează-te pe

Citește și:

Rugaciune de miercuri. Iti va aduce lumina in suflet

Gabriela Cristea l-a prins pe Tavi Clonda cu fosta în parcare la mall : 'Da, eram cu fosta în mașină și…'

Rugaciune pentru dezlegarea cununiilor - Pentru cei care nu pot sa se casatoreasca

Cea mai puternica rugaciune catre Sfantul Ioan Botezatorul

Cea mai puternica rugaciune catre Sfantul Vasile. Se spune astazi si te scapa de ghinion si farmece

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Ce pensie are Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri