Romina de la Survivor România a vorbit despre relația dintre Roxana Ghiță și Andrei Dascălu! "Andrei a zis că nu l-ar fi interesat nimic cu Roxana..."


Romina de la Survivor România a dezvăluit adevărul despre relația dintre Roxana Ghiță și Andrei Dascălu!


In articol:

Romina a fost ultima dintre concurenții de la Survivor România 2021, din echipa Războinicilor, care a părăsit competiția de pe meleagurile dominicane după doar trei săptămâni de stat în junglă. Întoarsă în țară, blondina a făcut niște destăinuiri incendiare despre relația de dragoste dintre Roxana Ghiță și Andrei Dascălu.

Nu este un secret că aceștia s-au plăcut încă de la început şi și-au aruncat priviri mai tot timpul. Ba mai mult, Roxana a precizat că între ei doi a existat chiar și un sărut. Luați de valurile Mării Caraibelor, de un turcoaz năucitor, Roxana Ghiță și Andrei Dascălu s-au lăsat purtați de "fluturașii din stomac".

Romina de la Survivor România a precizat că Andrei Dascălu a vorbit urât despre Roxana Ghiță după plecarea ei din competiție!

Roxana Ghiță a precizat mai multe lucruri despre Andrei: „Am o relație foarte bună cu noul meu coleg Andrei. Empatizez cu el pe multe planuri, e o persoană care îmi aduce aminte cum sunt prietenii de acasă, oamenii dragi de acasă. Ar fi frumos să împărtășesc anumite momente cu cineva și pe alt plan cum sunt colegii de echipă. Ar fi frumos, de ce nu? Este o insulă romantică, atât zic.

Sunt destul de convinsă că și Andrei mă simpatizează sau are o afinitate pentru mine, avem o chimie încă din prima zi.  Ne este ușor să comunicăm și se înfiripă ceva drăguț, sper eu.”

Citeste si: Simona Hapciuc, reacție neașteptată după ce Elena Marin a ieșit favorită la Survivor 2021: "Nu sunt de acord..."

Citeste si: Jador, în lacrimi după mesajul primit la Survivor România! Cine l-a emoționat pe Faimos?

Cât despre părerea lui Andrei despre frumoasa războinică Roxana, acesta a declarat: „Roxana mi se pare o fată calmă, îi place să-și spună punctul de vedere. Părerea mea de la început a fost că este tăcută, dar mi-am schimbat părerea de când sunt aici. E frumoasă și ambițioasă. Chiar dacă se simte rău vrea să demonstreze că poate, dar sper să nu riște prea mult. Spune că se simte prost că nu ne ajută cu nimic.

Poate să ne ajute, să strige la noi.  Eu pot să o ajut din vorbe, dar eu nu vreau să riște nimic, are dureri mari și nu se merită.”

Romina a fost proaspăt invitată în emisiunea Teo Show și a vrut să facă niște lămuriri în privința idilei dintre cei doi războinici. Concurenta Survivor România a precizat că Andrei nu a avut cuvinte de laudă pentru Roxana Ghiță și mai mult de atât ar fi temător în situația in care ar avea o relație cu aceasta. Motivul nesiguranței relației ar fi infidelitatea!

Citeste si: Majda de la Survivor, în doliu: „Când am plecat era răcit...”

Citeste si: Andreea Antonescu de la Survivor Romania s-a accidentat! “Mă doare rău de tot!”

„După ce Roxana a plecat din competiție, Andrei a început să vorbească urât despre ea. Știam de relație, să-i zicem așa, doar că după ce a plecat Roxana, Andrei a zis că nu l-ar fi interesat nimic cu Roxana. Andrei s-a exprimat ceva de genul: „Roxana ar fi o fată care ar putea să mai umble și cu alți băieți, chiar dacă ar fi cu el”, a precizat Romina la Teo Show.


Abonează-te pe

Citește și:

NOUTATE: Cine este TIBI CLENCI, noul jurat de la Bravo ai stil! Celebrities

Emma Răducanu are un IUBIT celebru! Detalii picante despre idila lor

Semne ca esti intr-o relatie cu un narcisist

Vremea de duminica, 19 septembrie 2021, anuntul ANM: vreme calda!

DESCOPERĂ: Cine este THEO ROSE. Biografie: nume real, data nașterii, înălțime, vârstă, familie și cine este iubitul ei

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Semnele care îți spun că iubitul tău este psihopat

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri