Romanca Claudia Florentina revolutioneaza imaginea unui automobil de lux, la Geneva


Artista noastra va personaliza interiorul celui mai nou model Jaguar, sub semnatura proprie.

 

Claudia Florentina este o tanara artista, care s-a afirmat pe plan international, de la lansarea unei colectii de bijuterii, a unui album de fotografii suprapuse "Old Town Bucharest", pana la design de interior diferit de ceea ce gasim pe piata autohtona.
Stilul unic al romancei i-a cucerit si pe cei mai aspri critici elvetieni de arta, iar datorita acestui fapt i s-a facut o propunere de zile mari. Reprezentantii unui vestit brand auto international au cooptat-o pe Claudia Florentina, pentru a le personaliza interiorul bolidului Jaguar F-Type Coupe.
Semnatura artistei vizuale va purta numele de "Cele trei degete", si vor fi inserate ca o cusatura atat pe bord cat si pe scaunul destinat soferului.
Lansarea masinii va avea loc in aceasta toamna, la Geneva, in cadrul unui eveniment de mare anvergura.

Claudia Florentina este o tanara artista, care s-a afirmat pe plan international, de la lansarea unei colectii de bijuterii, a unui album de fotografii suprapuse "Old Town Bucharest", pana la design de interior diferit de ceea ce gasim pe piata autohtona.Stilul unic al romancei i-a cucerit si pe cei mai aspri critici elvetieni de arta iar datorita acestui fapt i s-a facut o propunere de zile mari. Reprezentantii unui vestit brand auto international au cooptat-o pe Claudia Florentina, pentru a le personaliza interiorul bolidului Jaguar F-Type Coupe.Semnatura artistei vizuale va purta numele de "Cele trei degete" si va fi inserata ca o cusatura atat pe bord cat si pe scaunul destinat soferului. 

Lansarea masinii va avea loc in aceasta toamna, la Geneva, in cadrul unui eveniment de mare anvergura.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Roxana de la Puterea dragostei, acuzată că s-a dezbrăcat pentru o pereche de adidași

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri