Robert Ionescu de la Puterea Dragostei a vrut să-l bată pe Rafaelo în timpul unei emisiuni în direct!


Războiul dintre Robert Ionescu și Rafaelo a atins cote maxime. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a sărit la bătaie în direct!


In articol:

Robert Ionescu de la Puterea Dragostei s-a enervat atât de tare în timpul unei emisiuni în direct încât a vrut să-l ia la bătaie pe Rafaelo. Motivul? Se pare că artistul i-ar fi furat iubita fostului concurent al show-ului de la Kanal D.

Robert Ionescu de la Puterea Dragostei a vrut să-l bată pe Rafaelo în direct!

Robert Ionescu și Rafaelo au fost invitați în emisiunea moderată de Mirela Vaida, însă la scurt timp discuțiile dintre cei doi s-au dus pe o pantă descendentă și fostul concurent de la Puterea Dragostei a sărit să-l bată pe artist.

Se pare că Rafaelo și Alexandra, iubita lui Robert Ionescu, ar fi fost găsiți îmbrățișați, astfel că vloggerul s-a enervat la culme și a vrut să facă un scandal monstru chiar în direct.

Citeste si: Bianca Comănici a decis: „E printre persoanele pe care nu aș vrea să le mai am în viața mea…” Despre cine este vorba?

rafaelo si alexandra
motivul certurilor dintre Robert Ionescu și Rafaelo ar fi Alexandra[Sursa foto: wowbiz.ro]

Mirela Vaida nu a putut suporta un alt scandal, dat fiind faptul că acum ceva timp a fost atacată tot în direct, de către Antoanela Grigoraș, femeia care a intrat dezbrăcată în platoul emisiunii.

"O să chemăm paza dacă faceți așa. Haideți să chemăm pe cineva de la pază, că eu sunt sătulă, nu mai vreau să particip la astfel de... Ori ieșim în pauză ori chemăm paza ori dau pe cineva afară. Dacă mai văd un astfel de episod, plec, eu. Eu nu mai vreau agresivitate aici.

Citeste si: Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei are planuri de nuntă cu iubitul congolez: "Ne iubim de două luni"

Nu de asta vin la serviciu să văd oameni bătându-se, lovind bolonavi. Știți foarte bine regulile. Mi se pare că faceți special. Nu mă interesează ce aveți voi de încăierat. Vă bateți pe stradă, la voi în bloc, nu în emisiune, vă rog. Vreți să vă dați pe amândoi afară și să vorbesc doar cu fetele? Nu vreau să asist la asta!”, a spus Mirela Vaida.

Rafaelo a încercat să-i explice lui Robert Ionescu de la Puterea Dragostei, motivul pentru care s-a văzut cu Alexandra, iubita acestuia.

„Nu puteam să las treaba așa, pentru că lumea îmi trimite mesaje: „băi, obraznicule, îi furi iubita omului”. A venit femeia să vorbim despre un clip. Noi ne-am văzut la Ploiești, am fost la studio, i-am arătat piesa, că vreau să participe, să joace. A zis „ok”.

robert ionescu cearta rafaelo
Robert Ionescu l-a atacat pe Rafaelo în direct[Sursa foto: wowbiz.ro]

E frumoasă și vreau să joace în clip. În București a venit la mine, pentru că era în zona ei. Am coborât, am vorbit cu ea.(...) Ea mi-a zis mie că s-a certat cu Robert seara și mi-a zis că vrea să-i dau un sfat. Eu știind că Robert are multe secrete, știu cum e el ca persoană.

Lumea-l vede îngeraș, dar el e Dracula pe pământ. Eu vorbisem cu el și i-am zis că aș lua-o într-un clip, dar cred că a uitat. Eram în fața blocului. Eu sunt cel mai pașnic om, nu mă cert cu nimeni. Nu l-am făcut „sărăcie”, așa e el. Eu vreau să lămuresc situația să nu-mi mai dea oamenii mesaje.(...) Eu fac haz de necaz, dar nu-mi face bine că mă înjură lumea. Nu vreau să am nicio confruntare față în față. Eu sunt foarte pașnic, dar dacă sunt provocat, dau bine!”, a mărturisit Rafaelo, cel care a participat la Puterea dragostei în primul sezon al emisiunii.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Raluca Munte de la Puterea Dragostei s-a despărțit de iubitul ei! ”Sunt solo"

Emma Răducanu are un IUBIT celebru! Detalii picante despre idila lor

Stela Bizdu a născut în secret pentru a doua oară: "Am plâns și am râs"

Ilinca Vandici, despre depresiile din viața ei: „Au fost momente grele"

Valentin Sanfira și Codruța Filip, despre nuntă în perioada pandemiei: "Să vedem dacă apucăm"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a câştigat jocul de amuletă la Asia Express – 19 septembrie 2021. Care este legenda Calului Troian, al cărui simbol se află în Çanakkale – Turcia

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri