Riscurile operației de rinoplastie. Dr. Hussein Shamieh: „Cele mai mari riscuri apar în cazul rinoplastiilor secundare!”

Riscurile operației de rinoplastie
Riscurile operației de rinoplastie. Dr. Hussein Shamieh: „Cele mai mari riscuri apar în cazul rinoplastiilor secundare!”

Află ce presupune operația de rinoplastie și care sunt riscurile pe care le implică acest tip de intervenție.

Ce este operația de rinoplastie

În topul celor mai cunoscute opțiuni în ceea ce privește remodelarea anumitor părți ale corpului, se regăsește operația de rinoplastie, fiind una dintre cele mai cerute intervenții estetice în momentul de față.

Forma nasului este extrem de importantă, întrucât poate schimba întreaga fizionomie a unei persoane.

Defectele de la nivelul nasului sau problemele respiratorii sunt chestiuni care nu suportă amânare, operația de rinoplastie fiind soluția ideală prin care pot fi remediate aceste probleme.

Acest tip de intervenție se realizează doar în cazul pacienților de peste 16 ani, întrucât, până la această vârstă nasul este într-o continuă dezvoltare, spun specialiștii.

ce este rinoplastia

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Un lucru important pe care trebuie să îl știți este că, înainte de operația de rinoplastie cu cel puțin două săptămâni, este strict interzisă administrarea unor medicamente care prezintă în conținutul lor aspirină.

Dacă în acest timp intervine o răceală sau o infecție de orice tip, intervenția chirurgicală de la nivelul nasului va trebui amânată.

Citeste si: Totul despre Gastric Botox, procedura care te ajută să slăbești prin injectarea cu botox în stomac!

Dr. Hussein Shamieh, despre riscurile operației de rinoplastie

Dr. Hussein Shamieh, medic specialist în chirurgie plastică estetică și micro chirurgie reparatorie, a vorbit în exclusivitate pentru kfetele.ro

despre riscurile pe care le presupune operația de rinoplastie.

operatia de rinoplastie

„În cazul operației de rinoplastie, riscurile depind de tehnică. Se elimină o mare parte din riscuri dacă este prima reconstrucție de sept, pentru că este o variantă mai sigură. Cele mai mari riscuri apar în cazul rinoplastiilor secundare. Depinde de ceea ce a făcut primul chirurg, dacă el a greșit, este vorba despre o intevenție mai dificilă.

Însă riscurile de la o rinoplastie sunt minore.

Cel mai mare risc ar fi acela ca pacientul să nu fie mulțumit 100%. De aceea, este foarte important să existe o conversație foarte clară între pacient și medic. Este important ca pacientul să spună ce dorește să obțină de la această intervenție, ca medicul să aibă răbdare, să examineze pacientul și să îi arate în mare parte cum o să arate rezultatul.

Nu se pot face miracole cu ajutorul chirurgiei plastice, dar putem fi cu un pas mai aproape de perfecțiune”, a explicat Dr. Hussein Shamieh.

Citeste si: CITEȘTE: Ce operații estetice are Loredana Groza?

 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

De ce se umflă picioarele. Care sunt cauzele

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Cum scapi de transpirația excesivă de la subraț? Specialistul Kfetele.ro, Dr. Daniela Diveică, îți dă soluția: Hiperhidroza

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies