Rică Răducanu, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Rică Răducanu, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
Rică Răducanu, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Rică Răducanu, fostul mare portar român, este invitatul ediției de duminica aceasta al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:30, la Kanal D.

O adevărată legendă a echipei Rapid București, Rică Răducanu se mândrește cu un palmares impresionant în sportul rege, având peste 400 de meciuri jucate, perioada în care a bifat un titlu de campioană și trei cupe ale României.

Fostul mare portar este celebru și pentru giumbușlucurile de pe teren, dar a intrat și în cartea recordurilor ca fiind primul portar surprins în ofsaid.

Rică Răducanu a fost primul antrenor de portari din România, iar după retragerea din fotbal a fost, un timp, referent la Direcția Afaceri Externe și Protocol, din cadrul Primăriei Municipiului București.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Puțină lume știe că cel pe care îl cunoaște o țară întreagă cz Rică Răducanu, poartă numele de Necula Răducan, iar mama este cea care îl alinta, încă din copilărie, cu apelativul Rică.

 “Cât timp ați luat bătaie de la antrenor?”, “La ce facultate v-a băgat Sportul Studențesc?”, “V-a mai scos vreodată Poliția din joc?”, “Câte fete v-a suflat Mircea Lucescu?”, “Cât va costă dependența de păcănele?”, “Cine este

cel mai mare portar român?”,   acestea sunt doar câteva dintre întrebările interviului maraton la care fostul mare sportiv va trebui să răspundă în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:30, la Kanal D.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Horoscop 31 iulie 2024. O zodie va merge într-o destinație nouă!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Stațiunea Costinești, ”Saint-Tropez-ul” litoralului românesc

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies