Rică Răducanu, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Rică Răducanu, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
Rică Răducanu, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Rică Răducanu, fostul mare portar român, este invitatul ediției de duminica aceasta al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:30, la Kanal D.

O adevărată legendă a echipei Rapid București, Rică Răducanu se mândrește cu un palmares impresionant în sportul rege, având peste 400 de meciuri jucate, perioada în care a bifat un titlu de campioană și trei cupe ale României.

Fostul mare portar este celebru și pentru giumbușlucurile de pe teren, dar a intrat și în cartea recordurilor ca fiind primul portar surprins în ofsaid.

Rică Răducanu a fost primul antrenor de portari din România, iar după retragerea din fotbal a fost, un timp, referent la Direcția Afaceri Externe și Protocol, din cadrul Primăriei Municipiului București.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Puțină lume știe că cel pe care îl cunoaște o țară întreagă cz Rică Răducanu, poartă numele de Necula Răducan, iar mama este cea care îl alinta, încă din copilărie, cu apelativul Rică.

 “Cât timp ați luat bătaie de la antrenor?”, “La ce facultate v-a băgat Sportul Studențesc?”, “V-a mai scos vreodată Poliția din joc?”, “Câte fete v-a suflat Mircea Lucescu?”, “Cât va costă dependența de păcănele?”, “Cine este cel mai mare

portar român?”,   acestea sunt doar câteva dintre întrebările interviului maraton la care fostul mare sportiv va trebui să răspundă în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:30, la Kanal D.Citește și:

Aveţi pulsul mare? Ce dietă trebuie să urmaţi

Horoscop 20 iunie 2024. Află ce zodie a fost dezamăgită

Anna Lesko, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Locuința de vis a Ancăi Serea, distrusă de furtuna violentă din Capitală: ”Nu știu dacă realizați până unde este apa”

Cum a fost pentru Adriana Simionescu prima zi după ce s-a întors de la maternitate? „Mi-am dat seama că într-adevăr există depresia postpartum.”

Cosmin a ajuns pe mâinile medicilor, la scurt timp după descalificarea din „Casa iubirii”! În ce stare se află fostul concurent în aceste momente: „Îl durea”

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies