Rețete SANDWICH pentru drum. "Am aflat și eu cu stupoare că cică n-ar fi voie să pui într-un sandviș mezeluri și brânzeturi la un loc"

Ce mancare tine la drum lung
Rețete SANDWICH pentru drum. "Am aflat și eu cu stupoare că cică n-ar fi voie să pui într-un sandviș mezeluri și brânzeturi la un loc"

Iată cele mai gustoase rețete de sandwich pentru drum lung!

Sandwich cu salată de ouă

Ingrediente necesare:  8 ouă fierte tari, tocate; câteva linguri de smântână; 1 ceapă tocată mărunt sau o legătură de ceapă verde; 1/2 linguriţă sare; 1 linguriţă de muştar; 1/4 linguriţă usturoi praf; 1 lingură mărar tocat; 8 felii de pâine (pâine toast, integrală).

Cum se prepară:

Amestecați toate ingredientele într-un bol, cu excepția pâinii.

Lăsați mix-ul la frigider timp de câteva ore, apoi asamblați sandvișurile în ziua plecării și savurați-le pe drum.

Rețete sandwich pentru drum

Rețete sandwich pentru drum

Citeste si: CITEȘTE: Scrub cu zahăr pentru corp. Specialiștii îți dau toată detaliile necesare pentru realizarea scrub-ului cu zahăr

Sandwich cu pui, morcov şi ţelină

Ingrediente necesare:  o jumătate de piept de pui sau de curcan, tăiat felii, tras la tigaie cu mirodenii; 1 morcov; o ţelină; 3 linguri de smântână; o lingură de muştar; o lingură de hrean; pâine toast albă sau lipie

Cum se prepară:

Dați pe răzătoare țelina și morcovul și amestecați-le cu muștar, smântână și hrean, după gust.

Condimentați cu sare și piper. Ungeți pâinea cu salata obținută și adăugați carnea de pui sau de curcan trasă la tigaie. În cazul în care ați ales o lipie, rulați compoziția.

Citeste si: CITEȘTE: Cum slăbești 4 kg în 6 zile cu dieta lui Carmen Brumă

Sandwich cu şniţel de pui, castraveţi muraţi şi sos remoulade

Ingrediente necesare:

Pentru şniţele:  o jumătate de piept de pui; 2 linguri de făină albă; 2 ouă; 1 lingură de brânză de oaie uscată şi rasă; 1 lingură de pesmet auriu; 1 lingură de ulei; 1 linguriţă de sare; 1 linguriţă de boia iute.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: CITEȘTE: 6 idei de mic dejun consistent

Pentru sosul remoulade:  200 g maioneză; 1 lingură de muştar; 100 g castraveciori în oţet, tocaţi mărunt şi bine scurşi; 1 legătură de pătrunjel, tocat; tarhon; 1-2 linguri de capere;  2-3 ouă fierte tari şi tocate mărunt.

Altele:  Chifle cu seminţe de dovleac, salată verde, spălată bine, câteva felii de castraveciori muraţi.

Citeste si: CITEȘTE: Rutina de dimineață pentru o zi productivă și plină de zâmbete

Cum se prepară:

Pentru a obține sosul remoulade, trebuie să amestecați pur și simplu toate ingredientele.

Tăiați chiflefle în două, puneți o frunză de salată, sosul remoulade, șnițelul, câteva felii de castraveciori și voila, sandvișul este gata!

Sandwich cu carne de pui şi sos curry

Ingrediente:  0,5 kg piept pui; 1 măr; 1 ceapă medie; 2-3 căţei usturoi; 150 -175 ml smântână; 1 lingură făină; curry, sare şi piper; ardei gras galben, salată verde; chifle.

Cum se prepară:

Tăiați chiflele, adăugați sosul și carnea, puneți legumele și împachetați sandvișul.

Citește și: Salariul minim se va calcula diferit! Directiva care explică noua formulă: Pot include 60% din salariul median brut- kanald.ro

Citește și: Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news- stirilekanald.ro

Citeste si: CITEȘTE: Alimente cu puține calorii pe care le poți adăuga în dieta ta

Sandwich cu ton şi avocado

Ingrediente necesare:  o conservă mare de ton în suc propriu; un avocado bine copt; un ou fiert tare, tocat; 2-3 linguri ulei de măsline; o ceapă roşie mică, tocată fin; 2-3 fire ceapă verde, mărunţite; zeama de la jumătate de lămâie sau lime; sare; pâine gen toast, albă sau integrală sau, şi mai bine, lipie.

Cum se prepară:

Pasați un avocado folosind o furculiță și amestecați-l cu ulei de măsline și zeama de la o lămâie. Adăugați tonul, oul și ceapa și amestecați. Puneți compoziția pe o lipie sau pe pâine și pachetul este gata.

Citeste si: CITEȘTE: Rețetă de gogoși la cuptor. Cu ce sunt diferite față de cele clasice

„Pentru că alimentația copiilor continuă să țină capul de afiș în materie de știri, se vede treaba că subiectul e departe de a fi clarificat. Auzeam pe un post de radio național, din păcate, o doamnă așa-zisă nutriționist care făcea recomandări așa-zis savante despre ce și cum să mănâce copiii. Am aflat și eu cu stupoare că cică n-ar fi voie să pui într-un sandviș mezeluri și brânzeturi la un loc.

Faptul că madam specialistă a desființat existența banalului sandviș cu șuncă și cașcaval pe care omenirea îl mănâncă de secole, e dincolo de orice comentariu. De comentat este faptul că astfel de personaje apar nestingherite în mass-media națională, fără ca pe nimeni să deranjeze aberațiile cu care este intoxicată populația”, scrie Mihaela Bilic pe pagina de Facebook.

Citeste si: DESCOPERĂ: Reguli de etichetă și bune maniere la masă. Ce nu trebuie să faci niciodată când te afli la restaurant

 



Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Cât timp se fierb foile de LASAGNA

Cum arăta Gina Pistol până să își facă 4 operații la nas. Imagini ȘOC, e de nerecunoscut!

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

"Pe moment am crezut că dă de pământ cu acordeonul". Marian Cozma, show de zile mari! Gestul la care nimeni nu s-ar fi așteptat - VIDEO

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Bogdan a dat cărțile pe față și a recunoscut ce intenții are în privința Rebeccăi! „Nu scapi de mine! Nici tu de mine nici eu de tine!” Iată cum a reacționat concurenta

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies