Rețeta de dulceață de caise, migdale și lămâie a Annei Lesko! „În timp ce fierb caisele, decojim migdalele. Le-am lăsat cam o jumătate de oră în apă fierbinte și se decojesc minunat.”

Rețeta de dulceață de caise, migdale și lămâie a Annei Lesko! „În timp ce fierb caisele, decojim migdalele. Le-am lăsat cam o jumătate de oră în apă fierbinte și se decojesc minunat.”

Află din rândurile următoare cum prepară Anna Lesko rețeta sa de dulceață din caise, migdale și lămâie.

Anna Lesko, pe lângă preparatele sale gustoase pe care le pregătește cu drag pentru familia sa, se pare că este extrem de iscusită în bucătărie și îi place să pregătească și dulceață naturală. Astfel, de data aceasta, artista a împărtășit cu urmăritorii săi din mediul online rețeta sa pentru dulceața de caise, migdale și lămâie. Este o rețetă rapidă și ușor de preparat.

Rețeta de dulceață de caise, migdale și lămâie a Annei Lesko

Citește și: Rețeta de cornulețe cu untură și umplutură de gem de prune, nucă și vișine a Annei Lesko. „Nu trebuie să se răcească prea mult, pentru că după nu se mai lipește zahărul pudră.”

Citește și: Ruladă cu ciuperci, roșii, ceapă, ardei kapia si verdeață. Rețeta de post a Annei Lesko: „Dragii mei, m-am tot gândit la o rețetă de post și vă propun să facem astăzi o ruladă.”

Ingrediente:

  • 5 kg de caise;
  • 3 kg de zahăr;
  • 300 de grame de migdale;
  • 8 lămâi.

Mod de preparare:

Anna Lesko a explicat modul de preparare al rețetei.

Vă propun să facem astăzi dulceață de caise, cu migdale și cu lămâie. În momentul de față lucrurile se desfășoară în felul următor: scoatem sâmburii. Apoi, aici avem deja 2 kg de caise peste care am venit cu zahăr. Efectiv le-am îngropat în zahăr. Peste 2 kg am pus un kg și jumătate de zahăr.

Le lăsăm așa. La un moment dat se lasă o zeamă, un suc și la scurt timp le punem pe foc. În timp ce fierb caisele, decojim migdalele. Le-am lăsat cam o jumătate de oră în apă fierbinte și se decojesc minunat de repede. Îndepărtăm și spuma. ”, a spus artista pe YouTube.

Ulterior, Anna Lesko a tocat lămâia, pe care a pus-o la fiert peste caise. Mai mult decât atât, în compoziție, la fiert, a adăugat și migdalele. De asemenea, a pus borcanele la sterilizat la cuptor.

Totul frige. Borcanele frig, compoziția frige. Iată și forma finală a dulceții mele cu caise, migdale și lămâie! Le-am împachetat frumos și le punem în cămară. ”, a mai spus Anna Lesko pe pagina sa de YouTube.



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Rețeta de supă de linte a maicii Nicolaida: „Este o rețetă relativ simplă, însă foarte bună! Lintea este bogată în proteine, în general, în vitamine.”

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Soțul Teodorei Marcu nu mai e om, la jumătate de an de când tânăra a fost ucisă! Ce se întâmplă cu el. Dezvăluiri cutremurătoare: „Din ce în ce mai greu…”

Povestea Rodicăi, pisica de la Stația Meteorologică de pe Vârful Omu! Felina trăiește de ani buni la 2.500 de metri altitudine: „E curată, harnică şi e un mare vânător”

Care sunt imperfecțiunile pe care chiar Gabriela Cristea le-a evidențiat la propria persoană? Fosta prezentatoare TV a spus lucrurilor pe nume! "51 și nu mă plâng!"

ȘOC TOTAL în „Casa iubirii”! De necrezut cine apare în emisiune! Concurenții rămân MASCĂ

Breaking news pentru românii cu probleme de sănătate!