Reteta de drob de miel ardelenesc


Reteta de drob de miel ardelenesc

Reţetă de drob de miel aredelenesc. Drobul de miel ardelenesc are ceva in plus fata de reteta clasica. Iti prezentam secretele unui drob facuta ca la carte, made in Transilvania.

Cum se prepara:

 

1. Spala maruntaiele de miel si pune-le la fiert intr-o oala cu apa si sare. Maruntaiele se fierb, in general, in aproximativ 25 de minute.

 

2. Dupa ce s-au fiert, scoate maruntaiele din oala si lasa-le la racit. Pe urma, trece maruntaiele prin masina de tocat carne.

 

Citeste mai multe aici. 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Drob de miel - Reţeta lui Radu Anton Roman. Cea mai delicioasă reţetă care există

Romică Țociu, anunț ȘOC după 27 de ani de căsnicie: ”Au fost trei luni îngrozitoare...”

Tort de morcovi pentru Paste! Reteta simpla, ieftina si delicioasa

Pasca dupa reteta lui Horia Varlan! Delicioasa si pufoasa

Drob de miel dupa reteta bunicii lui Catalin Scarlatescu. Asta e secretul pentru un gust perfect

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

Cât timp se fierbe grișul

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri