Renunțăm la mască din luna martie? Radu Ciornei, anunț de ultimă oră!


Imunologul Radu Ciorei a făcut declarațiile mult așteptate cu privire la măștile de protecție. Ce se întâmplă din luna martie.


In articol:

Radu Ciorei a declarat că este foarte posibil ca din luna martie să nu mai fim obligați să purtăm masca de protecție în spațiile deschise. Dacă numărul de infectări va scădea în continuare, ca urmare a demarării campaniei de vaccinare, este foarte posibil ca masca să devină istorie.

Imunologul susține că este importantă purtarea măștii în spațiile închise, nefiind o necesitate în spațiu deschis, în momentul de față. Acesta a adăugat că se va lua în considerare renunțarea definitivă la mască doar în momentul în care rata de vaccinare va ajunge la 50%.

Citeste si: Rareș Bogdan vorbește despre pașaportul anti-COVID-19: „E complicat și restrictiv..."

„Eu cred că trebuie să purtăm masca până când ajungem la un nivel de vaccinare de 50% din populație. Eu sunt adeptul respectării regulilor, dar cred că purtatul măștii în spații închise e mult mai important decât în spațiile deschise”, a declarat Radu Ciornei.

Se ridică restric țiile de sâmbătă, ora 00.00?

re redeschid scolile

Prefectul Bucureștiului, Traian Berbeceanu, a făcut anunțul mult așteptat de toți românii.

Traian Berbeceanu a declarat că, până la finalul săptămânii, Comitetul pentru Situații de Urgență va lua o decizie clară în privința restricțiilor impuse de autorități în urma izbucnirii pandemiei de Coronavirus.

Citeste si: Cine se poate vaccina în etapa a II-a fără programare? Ce decizie s-a luat?

Deja se preconizează o posibilă decizie de relaxare a măsurilor sanitare în București, ca urmare a scăderii numărului de infectări înregistrate în ultima perioadă.

„Este îmbucurător faptul că azi am avut un indice de incidenţă de 2,96 la mie. Într-un interval următor de 48 de ore vom monitoriza indicele de incidenţă, gradul de infectare şi în situaţia fericită, pe care ne-o dorim şi noi, şi mâine şi poimâine  incidenţa va fi sub 3 la mie, poimâine vom convoca Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă şi vom propune adoptarea unei hotărâri prin care să relaxăm o parte din măsurile aflate în

vigoare la acest moment, atât cât reglementările legale ne permit”, a declarat, miercuri seara, într-o intervenţie telefonică la Digi 24, prefectul Bucureştiului, Traian Berbeceanu.

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

COVID-19 Israel: Se prelungește carantina, iar măsurile sunt extrem de stricte

ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS 😱😱😱

Școlile se pot redeschide în plină pandemie! Cea mai așteptată veste de elevi și de profesori

Coordonatorul campaniei de vaccinare din Israel, despre administrarea primei doze: „Mai puţin eficientă decât am crezut”

Premierul Florin Cîțu, noi reguli pentru campania de vaccinare! Va fi introdusă o nouă etapă!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

|| NOTEAZĂ || Cifra destinului influențează viața unei persoane. Cum obții bunăstarea prin intermediul numerologiei

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri