Remediul de la bunica. Iata cum scapi peste noapte de negi


Praful, problemele hormonale şi o îngrijire neadecvată a pielii pot conduce la probleme ale tenului, dar şi ale pielii de pe restul corpului. Fiind o adevărată carte de vizită mai ales pentru femei, faţa trebuie să arate tot timpul impecabil, iar multe persoane dau anual o mulţime de bani pentru tratamente costisitoare.

Persoanele care au sistemul imunitar scăzut sunt mult mai vulnerabile să dezvolte negi pe suprafaţa pielii. Din fericire, sunt o mulţime de tratamente care pot reduce sau elimina negii.

Cum scapi de negi cu suc de ceapă

O altă soluţie care te scapă de negi şi de alte probleme ale tenului este sucul de ceapă. Se foloseşte un blender sau un storcător pentru a obţine sucul. Fiind antiseptic, sucul de ceapă te scapă nu doar de negi, dar şi de coşuri şi ajută la regenerarea pielii. Se pune suc de ceapă pe zona afectată şi se repetă de două ori pe zi tratamentul.

Uleiul de tea trea este unul dintre cele mai puternice tratamente împotriva acneei şi a negilor. Se aplică două picături pe zona afectată şi se lasă să acţioneze peste noapte.

Şi planta de aloe vera este extrem de eficientă pentru a trata problemele pielii, precum eczema sau psoriazis. Se freacă zona afectată cu o frunză tăiată de aloe vera.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Cazul Sorina! Asistenții maternali care au îngrijit-o pe micuță timp de 7 ani rup tăcerea! Spun totul despre scandalul care a divizat România EXCLUSIV

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri