Remediul chinezesc de mai jos ajuta la desfundarea arterelor si a vaselor de sange, previne infarctul, imbunatateste vederea si are efecte de intinerire si energizare a organismului.
Reteta:
Se curata 350 g de usturoi, se zdrobeste ca pentru mujdei, se pune intr-o sticla si se toarna deasupra 300 ml alcool de 96%. Se lasa la macerat timp de 10 zile, dupa care se strecoara printr-o carpa curata. Se mai lasa doua zile, dupa care se administreaza zilnic, sub forma de picaturi, cate 50 ml amestecate in lapte fiert.
Picaturile se iau inainte de a manca, de 3 ori pe zi, dupa urmatoarea schema:
Ziua Mic-dejun Pranz Cina
1. 1 picatura 2 picaturi 3 picaturi
2. 4 picaturi 5 picaturi 6 picaturi
3. 7 picaturi 8 picaturi 9 picaturi
4. 10 picaturi 11 picaturi 12 picaturi
5. 13 picaturi 14 picaturi 15 picaturi
6. 15 picaturi 14 picaturi 13 picaturi
7. 12 picaturi 11 picaturi 10 picaturi
8.
9. 6 picaturi 5 picaturi 4 picaturi
10. 3 picaturi 2 picaturi 1 picatura
Incepand din ziua a 11-a, se iau cate 24 de picaturi zilnic, in portii de cate 8 picaturi, inainte de fiecare masa, pana ce solutia pregatita se termina. Daca este urmat intocmai, tratamentul are efecte garntate si isi pastreaza efectul in organism timp de 5 ani, dupa care poate fi reluat.
Sursa: antena satelor