Relații de iubire care te epuizează încet și, când iți dai seama, e prea târziu!


Cu toții ne-am uitat măcar odată la un film romantic și ne-am construit în minte ideea de iubire perfectă. În realitate, în viață reală, există mai multe tipuri de relații amoroase. Relațiile care se construiesc în viață reală nu implică doar o întâlnire cu dragoste la prima vedere, sclipiri în ochi urmate de iubire veșnică. În realitate există relații sănătoase, susținute de eforturi de ambii parteneri, dar există și relații cu probleme, care te extenuează lent, dar sigur, și nici măcar nu iți dai seama, decât la final, când răul este deja făcut.


In articol:

Relații de iubire care te epuizează încet și, când iți dai seama, e prea târziu! Cu toții ne-am uitat măcar odată la un film romantic și ne-am construit în minte ideea de iubire perfectă. În realitate, în viață reală, există mai multe tipuri de relații amoroase. Relațiile care se construiesc în viață reală nu implică doar o întâlnire cu dragoste la prima vedere, sclipiri în ochi urmate de iubire veșnică. În realitate există relații sănătoase, susținute de eforturi de ambii parteneri, dar există și relații cu probleme, care te extenuează lent, dar sigur, și nici măcar nu iți dai seama, decât la final, când răul este deja făcut.

Relații de iubire care te epuizează încet și, când iți dai seama, e prea târziu!
Relații de iubire care te epuizează încet și, când iți dai seama, e prea târziu!

Daca ai descoperit că trăiești o relație de cuplu nesănătoasă, acest aspect nu înseamnă neparat că partenerul de viață este singurul vinovat sau că acesta caută să te rănească. Poate acest aspect înseamnă că dinamica dintre voi doi nu este cea corectă și că el mai are de procesat anumite lucruri.

Totuși, o relație de acest gen te poate obosi extrem de mult și, în condiții necorespunzătoare, te poate băga chiar în depresie. Prezentăm în cele ce urmează câteva tipuri de relații care te epuizează încet dar sigur!

Citeste si: Sfaturi de urmat pentru a-l uita definitiv și a-ți vindeca sufletul!

Relațiile intermitente

Ați avut o relație de câțiva ani, dar apoi v-ați separat. După o pauză mai lungă sau mai scurtă v-ați decis să vă acordați a doua șansă. Ați constatat că lucrurile nu s-au îmbunătățit și nici schimbări în bine nu au apărut. Genul acesta de relație este greu de suportat pe termen lung. Un partener care vine și pleacă, un partener alaturi de care nu poți rămâne mai mult timp este un partener incompatibil. Genul acesta de comportament nu face altceva decât să creeze confuzie, nestiind dacă vei putea vreodată să iți faci planuri alaturi de el.

Relațiile de spionaj

Fie unul dintre parteneri a avut o scăpare și a fost infidel, fie unul dintre parteneri este extrem de gelos și suspicios. A ști parola partenerului tău, a controla mesajele și a acuza constant de înșelat ori tentative de flirt cu alte persoane nu este un comportament sănătos în cadrul unei relații de cuplu. O relație lipsita de încredere este o relație care te extenuează lent.


Abonează-te pe

Citește și:

Cupluri zodiacale care vor ajunge la eșec!

Detalii șocante! Un cântăreț român și-a bătut soția în mijlocul străzii

Andrei Ştefănescu a divorţat: "După 7 ani de relație, o poveste frumoasă de dragoste și o minunăție de copil, am ajuns la final"

Oana Radu a făcut un show incendiar… fără sutien, la "Bravo, ai stil! Celebrities!" Cristina Şişcanu a atacat-o dur!

Sfântul Andrei are loc pe data de 30 noiembrie. Ce tradiții și obiceiuri trebuie să respecți?

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic marți, 24 noiembrie 2020! Nativii zodiei Berbec traversează momente grele în viața de cuplu!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri