Ștefan Bănică Jr., mărturisiri emoționante despre părinții săi! „Dacă pe tatăl meu l-am impresionat, atunci asta înseamnă ceva.”

Ștefan Bănică Jr., mărturisiri emoționante despre părinții săi! „Dacă pe tatăl meu l-am impresionat, atunci asta înseamnă ceva.”
Ștefan Bănică Jr., mărturisiri emoționante despre părinții săi! „Dacă pe tatăl meu l-am impresionat, atunci asta înseamnă ceva.”

Ștefan Bănică Jr. a vorbit despre relația pe care a avut-o cu tatăl său și ce a învățat de la acesta.

Ștefan Bănică Jr. unul dintre cei mai cunoscuți artiști și actori din țară, a intrat în lumea teatrului privindu-l pe scenă pe tatăl său, Ștefan Bănică, iar de fiecare dată simțea o vibrație aparte pe care nu știa să o explice la acea vreme. Ulterior, când Ștefan a intrat și el în lumea actoriei, relația de familie s-a transformat și îm  una profesională și și-a dorit să-l impresioneze măcar o dată de tatăl său.

Este conștient că nu i-a oferit atât de multe cât a făcut pentru el tatăl său, însă este mulțumit de anii în care l-a prins pe scenă. Actorul a povestit totul în cadrul podcastului realizat de Ionela Năstase„Ca să spun, la vârsta mea, eu și acum o sun pe maică-mea să-i spun unde sunt în momentul în care plec undeva. Pentru că așa am fost crescut și îmi respect cuvântul.
Am avut o relație extrem de frumoasă și din dragoste (nr. Cu tatăl său), în ultimii ani, s-a transformat în respect reciproc, profesional, iar asta mi-a dat mie creditul cel mai mare. Dacă pe tatăl meu l-am impresionat, atunci asta înseamnă ceva. Eu, de fiecare dată când el juca, când mergeam la teatru să-l văd, lumea îl aplauda și simțeam o anumită vibrație, dar eu nu înțelegeam, decât mai târziu.
Așa îmi părea mie, lăsând subiectivismul deoparte, că era altfel. Nu i-am oferit atât cât mi-a oferit el că n-a mai fost timp, dar m-a prins aproape 9 ani de profesie. Atunci am putut să îi ofer niște satisfacții.”,
a povestit Ștefan Bănică Jr.

Lecția pe care Ștefan Bănică Jr. le-a transmis-o copiilor săi

Citește și: Ce spune Ștefan Bănică Jr. despre tradițiile de sărbători din familie și ce anume a învățat artistul? „Paștele și Crăciunul se petrec în familie, oriunde ai fi, lasă tot ce ai de făcut și vii acasă.

Ștefan Bănică Jr
Ștefan Bănică Jr[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Cum gestionează copiii lui Ștefan Bănică Jr. faima tatălui lor: „Poate le place să apară, poate le place să fie văzuți. E bine să fii văzut făcând ceva, având un statut.”

Faima și lumina reflectoarelor vine atât cu bune, cât și cu rele, iar acest lucru l-a făcut pe actor să le ofere o lecție importantă copiilor săi, pe care a comunicat-o în cadrul altui podcast.

Nu e numai numele tatălui aici. Paparazzi vin la pachet atâta timp cât le permiți asta. În cazurile în care lucrurile au depins numai de mine, lucrurile au fost mult mai simple. Nu că nu s-a întâmplat. S-a întâmplat să fim pozați, dar într-o măsură mult mai decentă. În măsura în care lucrurile nu au depins numai de mine, lucrurile au fost mai grele. Ei au învățat lucrul ăsta și este alegerea lor că poate le place lucrul ăsta.
Poate le place să apară, poate le place să fie văzuți. Eu le-am spus că nu e nimic greșit în asta, doar că e bine să fii văzut făcând ceva, având un statut. Așa cum pe băiatul meu l-am sfătuit să nu se ducă la vreo televiziune până când nu a avut un statut. Am învățat din ceea ce mi s-a întâmplat mie, adaptat la zilele noastre
.”, a declarat Ștefan Bănică Jr.

Citește și: Apar modificări la noua lege a pensiilor care intră în vigoare de la 1 septembrie 2024: Pensionarii români stabiliți în străinătate vor trebui să trimită certificatul de viață semestrial- kanald.ro

Citește și: A uitat că e în timpul programului și a mers la întâlnire! Un jandarm a fost prins în timp ce se săruta cu o minoră, chiar de fostul iubit al acesteia- stirilekanald.ro

Ștefan Bănică Jr
Ștefan Bănică Jr[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cum gestionează copiii lui Ștefan Bănică Jr. faima tatălui lor? „Poate le place să apară, poate le place să fie văzuți. E bine să fii văzut făcând ceva, având un statut.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Câți bani face, de fapt, Selly și cum a pierdut 100.000 euro în afaceri: ”Din greșeli înveți”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies