Ce spune Ștefan Bănică Jr. despre tradițiile de sărbători din familie și ce anume a învățat artistul? „Paștele și Crăciunul se petrec în familie, oriunde ai fi, lasă tot ce ai de făcut și vii acasă.

Ce spune Ștefan Bănică Jr. despre tradițiile de sărbători din familie și ce anume a învățat artistul? „Paștele și Crăciunul se petrec în familie, oriunde ai fi, lasă tot ce ai de făcut și vii acasă.
Ce spune Ștefan Bănică Jr. despre tradițiile de sărbători din familie și ce anume a învățat artistul? „Paștele și Crăciunul se petrec în familie, oriunde ai fi, lasă tot ce ai de făcut și vii acasă.

Ștefan Bănică a vorbit despre sărbătorile din familie și gustul copilăriei.

Sărbătorile, fie ele de Paște sau de Crăciun, sunt momente unice pentru întreaga familie, iar despre acest lucru a vorbit și Ștefan Bănică, în cadrul podcastului realizat de Ionela Năstase. Cunoscutul artist și actor a vorbit cu sinceritate despre ceea ce a învățat din familie legat de sărbători și cum a fost influențat când era mic. În prezent, acesta nu pleacă niciodată de acasă în aceste zile și le petrece în familie, deoarece a învățat că este cel mai important lucru. 

„Așa am fost învățat, să cresc în tradiție, mai ales tradiția sărbătorilor a existat dintotdeauna la bunicii mei din partea mamei. Paștele și Crăciunul se petrec în familie, oriunde ai fi, lasă tot ce ai de făcut și vii acasă. Niciodată nu am plecat de Crăciun de acasă pentru că așa am fost crescut și mi se pare ok în familie. Ai mei se respectau fiind eleganți de sărbători, lucru pe care l-am preluat influențat ca și copil.
Iar în momentul în care ajungi matur, stai și te gândești „Bun, asta m-a învățat ei, dar până la urmă eu ce simt? Dacă tu nu simți să te îmbraci elegant de sărbători pentru tine, n-o face, e absurd, te vei simți aiurea. Dar eu simt să fac asta.”,
a povestit Ștefan Bănică.

Care este cea mai importantă amintire a lui Ștefan Bănică legată de sărbătorile de Paște

Citește și: Cum gestionează copiii lui Ștefan Bănică Jr. faima tatălui lor: „Poate le place să apară, poate le place să fie văzuți. E bine să fii văzut făcând ceva, având un statut.”

Stefan Bănică Jr
Stefan Bănică Jr[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Lavinia Pîrva, apariție de senzație pe rețelele de socializare! Cum s-a prezentat soția lui Ștefan Bănică Jr., în cadrul unui concert?

Ștefan Bănică a mai povestit despre faptul că el a crezut mult timp în Moș Crăciun și Iepurașul de Paște, iar cea mai memorabilă amintire din preajma sărbătorilor este chiar Iepurașul de Paște care ascundea cadouri în curtea lui.  „Mai târziu am aflat că este o metaforă. Ai mei niciodată nu mi-au spus că Iepurașul nu există sau că Moș Crăciun nu există. Eu am avut senzație că l-am văzut pe Iepuraș în curte, îmbrăcat în panatloni scurți.

O pot proiecta în fața ochilor și astăzi. Am avut această senzație pe la 5 ani că eu l-am văzut pe Iepurașul în curte, care punea cadouri. Gustul copilăriei mele este musacaua de cartofi cu carne tocată pe care o făcea bunica mea.”, a mai povestit artistul.

Citește și: Dana Roba, cutremurată la priveghiul Ancăi Molnar. Ce mesaj emoționant a transmis make-up artista pentru familia Ancăi- kanald.ro

Citește și: Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu- stirilekanald.ro

Stefan Bănică Jr
Stefan Bănică Jr[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

„Cea mai tare chestie pe care o țin minte, m-a scos cu mașina pe balcon.” Ștefan Bănică Jr, despre cea mai frumoasă amintire de când era mic și despre locul copilăriei sale

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Kevin Jonas, membrul formației "Jonas Brothers", primele declarații dupa operația de cancer

Stirile Kanal D de la ora 19:00, in topul preferintelor telespectatorilor

Robi, afirmații dureroase despre Virginia! „Nu mi-a plăcut niciodată!” Aflați cum va reacționa concurenta dar și ce se va întâmpla între Roberta și Sebastian, joi, 13 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România


Cookies