“Relația pe care am avut-o s-a stricat și a ajuns în acest prag de supărare și de dușmănie. ” Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț sunt într-un scandal de proporții


Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț s-au trezit în mijlocul unui scandal monstru, în urmă cu ceva timp, pe motiv de furt.


In articol:

La acea vreme, Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț au fost implicate într-o ceartă controversată. Nicio persoană nu a putut înțelege motivul pentru care cele două artiste au ajuns să fie la cuțite, din moment ce erau prietene extrem de bune. Mai mult decât atât, copiii Georgianei Lobonț o au ca nașă de botez pe Vlăduța, ceea ce a creat o atmosferă destul de neplăcută.

Georgiana Lobonț, despre furtul de piese

Georgiana Lobonț a simțit să lămurească situația cu Vlăduța, în urmă cu mai mult timp. Vlăduța Lupău s-ar fi supărat în momentul în care ar fi avut două piese care se regăseau și în colajele finei sale, Georgiana. Cu toate astea, piesele propriu zise nu erau nici ale Georgianei, nici ale Vlăduței, ci a altor cântăreți celebri.

Astfel, Vlăduța i-a reproșat Georgianei că a vrut să îi fure succesul. 

„Ea mi-a botezat copiii. Îmi vine să râd acum când aud. Mă deranjează. Mă doare că relația pe care am avut-o s-a stricat și a ajuns în acest prag de supărare și de dușmănie. În momentul când a lansat exact aceleași piese de care vorbeam și eu, m-a deranjat și m-a întristat. Ziceam că sigur e ceva premeditat să pic prost în fața oamenilor, dar mi-a trecut.

Piesele nu sunt nici ale mele, nici ale ei, sunt ale marilor artiști. Fiecare dăm câte o interpretare unică. Sunt două piese care se regăsesc și în colajul ei și în colajul meu. Ce să zic? Le-am pregătit de mult. Nu m-am așteptat la asta. Să le înmoi setea de curiozitate fanilor, le-am pus câteva versuri și oamenii știau deja.Primisem multe mesaje, că a postat piesa înaintea mea, exact ce era și pe colajul meu. Ea tot anunța că va fi bomba bombelor, dar, Doamne ferește, nu m-am gândit. Fiecare o să le cântăm în felul nostru. Nu vreau să o acuz. Mi-ar plăcea să nu concurăm. Decât să ne certăm, mai bine să ne unim. Sincer, dacă erați în postura mea, la fel se întâmpla.Ea a spus că nu crede în coincidențe că eu am sabotat-o. Eu filmam deja colajul marți. Dacă voiam să îi fac rău postam deja colajul”, a spus Georgiana Lobonț, acum ceva timp, despre scandalul cu Vlăduța Lupău. 

Citește și: “Nici nu mai semeni cu tine...” Vlăduța Lupău, reacții dure din partea fanilor, din cauza intervențiilor estetice

Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț, scandal de proporții

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Am pus 12 kilograme.” Vlăduța Lupău, despre cum a slăbit după naștere

Totodată, Vlăduța Lupău a vrut să se apere, însă a vrut și să își ceară scuze pentru situația scandaloasă în care a fost implicată alături de Georgiana Lobonț. Însă, în mod indirect, îndrăgita cântăreață a aruncat câteva săgeți către fina ei.

„Îmi pare rău de toată țigănia care se întâmplă. Eu am pregătit acest colaj în urmă cu câteva luni. Și dânsul are licențele la melodii. Și eu am contractele plătite, cumpărate. Eu am pregătit totul cu mult timp înainte. Nu ai cum să chemi elicopterele, fachirii decât cu mult timp înainte. Eu din ce am văzut orchestrația, vioara nu erau puse. Mă atacă indirect întotdeauna. Cânt de la 4 ani și am fost băgată în scandaluri de un an de zile.
Dacă eu am avut niște piese pot să spun că alții au luat piese de la mine, dar nu atac pe nimeni. Dezamăgirile le avem fiecare, nu trebuie să le expunem public. Oamenii ăștia nu au avut tupeul sau buna creștere să mă sune în viața lor”, a spus Vlăduța Lupău.

Citește și: „Nu așa cadouri se fac de Crăciun.” Cum a reacționat Vlăduța Lupău, atunci când a auzit ce își dorește soțul său de Crăciun

Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț, scandal de proporții

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce imagini a postat Vlăduța Lupău cu fiul ei, Iair. Artista, primul Crăciun alături de micuț


Abonează-te pe

Citește și:

“Nici nu mai semeni cu tine...” Vlăduța Lupău, reacții dure din partea fanilor, din cauza intervențiilor estetice

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

„Am pus 12 kilograme.” Vlăduța Lupău, despre cum a slăbit după naștere

Ce imagini a postat Vlăduța Lupău cu fiul ei, Iair. Artista, primul Crăciun alături de micuț

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Rețeta de Clătite cu miere și fulgi de migdale, cu care îți poți face dimineața mai gustoasă!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri