“Regret până voi muri.” Aurel Pădureanu, sfâșiat de durere după ce a urcat pe scenă după decesul Corneliei Catanga


Aurel Pădureanu a trecut printr-o schimbare totală, din momentul în care Cornelia Catanga s-a stins din viață.


In articol:

Cornelia Catanga a trecut la cele veșnice de mai bine de un an. Celebra artistă și Aurel Pădureanu au avut o relație de peste trei decenii, atât pe scenă, cât și acasă. Astfel că, moartea regretatei cântărețe și-a lăsat adânc amprenta în viața lui Aurel Pădureanu, care nici până în prezent nu s-a obișnuit în totalitate cu singurătatea.

Aurel Pădureanu, dezvăluiri despre prima urcare pe scenă după moartea soției

Prima urcare pe scenă a lui Aurel, după moartea Corneliei Catanga  a fost dureroasă. Bărbatul îi duce lipsa constant partenerei de scenă și de viață, atât el, cât și publicului, deoarece Cornelia Catanga, din spusele lui, nu va mai putea fi înlocuită. Totodată, Aurel Pădureanu a mărturisit faptul că în prezent a înțeles că pentru a supraviețui trebuie să se reinventeze, deoarece timpurile nu mai sunt cum erau odată, la fel și oamenii și modul în care se distrează alături de artiști.

„Am cântat la două restaurante. Am rămas cam singurul mohican care mai cântă genul ăsta. Conștiința trece prin stomac. Toți cântăreții de muzică ușoară cântă lăutărească. Mă duc unde sunt chemat. Trebuie să te reinventezi, să cânți și populară. Lumea a uitat ce înseamnă frumosul, melodiile de suflet... Trebuie să umblu puțin la repertoriu, altfel nu te bagă nimeni în seamă. Nu mai sunt restaurantele dinainte, unde cântam cu Cornelia, e enorm de greu să supraviețuiești, mai ales dacă nu ai niște relații puternice.

Tot ce a fost frumos s-a terminat. Cornelia a fost un brand mare. Când începea să cânte muzică lăutărească, ea punea mâna pe acordeon, avea un succes teribil. Oamenii erau invidioși, și acum sunt. Am fost 32 de ani împreună, noi am avut o căsnicie frumoasă, nu am fost despărțiți niciodată. Ca să te duci la televiziune, trebuia să găsești un subiect, ca să aibă rating. Dar noi nu am fost despărțiți niciodată”, a spus Aurel Pădureanu, conform Impact.ro.

Citește și: Aurel Pădureanu, reacție dură după ce Johny Romano și Connect-R au imitat-o pe Cornelia Catanga, într-o emisiune. “Individul acesta se prostea!”

Aurel Pădureanu, sfâșiat de durere după ce a urcat pe scenă după decesul Corneliei Catanga

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Am fost obligat să o îngrop ca un câine, într-un sac!" Aurel Pădureanu i-a făcut Corneliei Catanga un cavou din marmură în valoare de 8.500 de euro

Deși a trecut mai bine de un an și jumătatea de la decesul Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu nu-și amintește doar părțile bune ale vieții lângă artistă. Astfel că, artistul nu-și poate ierta modul în care a trebuit să își înmormânteze soția, punând totul pe seama hotărârii sale de a o duce la spital. Din spusele lui, dacă își lăsa soția să rămână acasă, poate lucrurile se schimbau, având în vedere că, în timpul epidemiei de coronavirus, regretata artistă a fost îngropată potrivit regulilor în vigoare la acea vreme.

„Regret până voi muri modul cum a fost înmormântată Cornelia, o artistă de primă mână. Să o bagi în sac de plastic. Îi puteam da în judecată, dar nu te poți pune cu statul. A fost la nivel mondial. E de râsul omenirii tot ce se întâmplă. Cum am fost păcăliți, la ce nivel. M-au obligat să o bag repede în pământ, cu jandarmi cu tot. Toată viața o să-mi pară rău că am dus-o la spital. S-a uitat atunci în ochii mei, că gata, o duc acolo”, a mai spus artistul.

Citește și: Fiul Corneliei Catanga se însoară la doar șase luni de la moartea artistei! În ce condiții se va desfășura evenimentul

Aurel Pădureanu, sfâșiat de durere după ce a urcat pe scenă după decesul Corneliei Catanga

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe

Citește și:

Aurel Pădureanu, reacție dură după ce Johny Romano și Connect-R au imitat-o pe Cornelia Catanga, într-o emisiune. “Individul acesta se prostea!”

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

„Am fost obligat să o îngrop ca un câine, într-un sac!" Aurel Pădureanu i-a făcut Corneliei Catanga un cavou din marmură în valoare de 8.500 de euro

Fiul Corneliei Catanga se însoară la doar șase luni de la moartea artistei! În ce condiții se va desfășura evenimentul

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Rețeta de Clătite cu miere și fulgi de migdale, cu care îți poți face dimineața mai gustoasă!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri